Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hotová jídla do mikrovlnky - okr. Chrudim

Od: vakr odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

nemám čas ani chuť si vařit, žiji teď sám a dělám si většinou něco co trvá připravit 10-20 minut. Mám namysli něco z konzervy plus udělání těstovin, nebo pizza apod.

Je to ale bohužel pořád jeden a ten samý sortiment jídel pořád dokola.

Zkoušel jsem si zjistit jestli tady kde teď bydlím - na vesnici v západní části okresu Chrudim, jestli jsou tu rozvozy obědů do domu. Bohužel nejsou.

Dostal jsem tedy od kamaráda tip, že v supermarketu prodávají hotová jídla do mikrovlnky, které mají záruční dobu třeba dva týdny.

Takových jídel bych si klidně nakoupil najednou dvacet i víc a dal je do ledničky.

Opravdu v blízkém supermarketu, značky Hamé je mají, jen ta cena mi nepříjde adekvátní 69Kč. Za tuhle cenu je normálně polední meníčko i s polévkou v restouraci.

Teď mi kamarád z Kroměříže přivezl na ochutnání podobné hotové jídla do mikrovlnky za 30kč kus. Super cena a chutnalo mi víc jak to z Hamé. Bohužel je to jen lokální výrobce jídel z Kroměříže, a tak mám smůlu. Výrobek se jmenuje Quick Deli.

Chci se zpetat jestli víte o nějaké podobné firmě co by prodávala něco podobného tady.

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

xart*
hodnocení

0x

Těžko radit, mrkněte jestli u vás prodávají také nějaké mražené polotovary (polévky, omáčky, mražené ryby, filé apod.).
Můžete také zkusit uvařit kuskus na x způsobů, je rychlý (stačí pár minut), játra, čerstvé ryby apod .. to vše je do cca 20min.

Jinak já osobně bych občas překonal lenost, uvařil kotel nějaké omáčky (guláš apod.), nandal si to do nádob nebo pytlíků a šoupnul do mrazáku a v době, kdy bych nechtěl jíst ty samé polotovary dokola bych si to vytáhnul ;).

jumba
hodnocení

0x

Kouknul jsem se na internet a hned jsem našel provozovatelé, kteří rozvážejí obědy domů.Restaurace Sport Chrudim Novoměstská 56

Restaurace u Petra- www.rwstaurace-upetra.cz

R-H-J. cz tel.736226700

nebo, tlustamatylda@seznam.cz tel.775349329

a to jsem se ještě nemrknul na školní jídelny, někde vaří i pro důchodce. Chce se to jen zeptat, zavolat, napsat email, pořádně projít internet.

V Novoměstské ulici se vařívalo hrozně dobře, ale původní majitel letos v únoru umřel. Tak teď nevím, jak to tam je chutné. V Tlusté Matyldě vzpomínám na ohromný smažený sýr /z několika druhů sýrů/ s hranolky a oblohou, výtečné a nedalo se to ani sníst. Jinak v hodně vesnicích, kde je mateřská školka, se vaří i pro důchodce - běžně. Ale nebývá u toho rozvoz, lidé si musí zajít do té MŠ pro jídlo sami. Byla bych také pro domácí stravu: navařit do misek do mrazáku, třeba: koprovku, guláše, znojemskou, rozlítaného ptáčka, abyste to nemusel balit, buřtguláš, kuře na paprice či na kari a podobně. Bylo by to lepší, nebo ta strava z MŠ. Ony ty konzervy či polokonzervy /hotová chlazená jídla/ nejsou nic moc. My teď jedeme na 13 dní k moři a nějak z nich nemám radost.Nakonec, týden se to nechá jíst, ale stále bych se tím živit nechtěla. Nakonec, občas si to můžete zpestřit třeba bramborami na loupačku s pažitkou, cibulkou, mlékem, nebo tvarohem. Jaga.

asiasi*
hodnocení

0x

Zkuste jestli by pro řešení vašeho problému mohla být nabídka ze stránek Hotovka.cz. Potkala jsem je na netu při hledání jednoho receptu na vaření. Možná mailovým dotazem u nich, by se mohl najít i jiný způsob nákupu.

doplněno 20.08.13 08:10:

Ta jídla z Kroměříže jdou dávat do mrazáku? Ž e by vám je mohl kamarád jednou za čas nakoupit pro uskladnění a postupnou konzumaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]