Nejste přihlášen/a.
Ahoj, jsem zaměstnaná na plný pracovní úvazek, přesto bych si chtěla přivydělat nějaké peníze navíc. Napadlo mě stát se avonlady. Máte s tím někdo zkušenosti, zda je to výhodné a jak to chodí? Popřípadně znáte jinou práci kde si jde přivydělat při zaměstnání.Díky moc!
Ahojky .Jestli máš hodně kamarádek a hodně známých kdo by měl zájem o tuto kosmetiku tak jdi do toho ale nečekej závratný penízky .Dělala jsem oriflame ale jelikož jsem ještě byla na škole a tam holky o to neměly zájem tak jsem těžila jen z toho že jsem to měla sama pro sebe levnější.ale jak se říká za pokus nic nedáš ..hodně štěstí
Díky za odpověď. Můžu se ještě zeptat, jak se to dělalo s objednávkami. Oni Ti přivezli ty věci domů nebo je vždy nějaké odběrné místo v místě bydliště? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.