Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel mě zapírá před kamarádkami

Od: mmmmm odpovědí: 15 změna:

Ahoj, prisla jsem na to, ze me muj pritel se kterym budu 4 roky, me jednoduse pred svymy kamarady zapira, dokonce me i nekolikrat ztrapnil, zesmesnil ... Rrekla jsem mu, ze to vim ... Taky jsem mu rekla, co si o tom myslim ... a 2 dny se uz nebavime a asi ani nebudem ... Nevim, jak dal ... Nechci prilezt ... Co byste delali?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

5x

To přece není žádný přítel. Takhle se přítel nechová. To si tak málo vážíš sama sebe?

doplněno 15.08.13 13:04:

On přece celé ty 4 roky vyjadřuje svůj vztah k tobě. Teď je vyjádření na tobě. Pošli ho do pryč a najdi si opravdového přítele. Snad nejsi taková chudinka, abys na tomhle byla závislá.

mmmmm
hodnocení

Co mu mam rict, aby se vyjadril? :( Bydlim s nim, nevim jak dal ...

uska*

Co byste mu říkala?: NIC! V tajnosti si hledejte nové bydlení, alespoň to bude bez hádek a výčitek. Až jednou přijde z práce domů a vy nikde, tak mu to třeba docvakne. Prchejte, pokud není byt váš. 4 roky života v háji, tak to neprodlužujte. Držím palečky.

A nevyjádřil se už dost svojí reakcí? Chcete být s někým, kdo vás zřejmě nemiluje?

ron*
hodnocení

2x

Ahoj.

Pokud Vás před ostatními zesměšňuje a nevadí mu ani to, že o tom víte (i když ono je to jedno - za zády je to ještě horší), tak co chcete řešit. Možná se Vám omluví, chvíli bude sekat dobrotu, ale nezmění se, tomu sama nevěřite. Navíc říkáte, že jste spolu už čtyři roky. To Vás takovou dobu před ostatními tají? A proč? Snad byste měli mít společné přátele. I to mě utvrzuje, že to s Vámi nemyslí úplně vážně. A rada na konec: není přece jediný chlap na světě.

mmmmm
hodnocení

no nektere spolecne pratele mame, ale na tom slavnem fb ma sve kamaradky a rika jim, jak hleda 2. polovicku A tak ...

hodnocení

2x

Pokud se k Vám někdo chová tímto způsobem, nechápu, že jste tak nasivní a nazýváte ho PŘÍTEL.Podle mě je to nepřítel a buran a hulvát. Zřejmě si málo vážíte sama sebe. On se k Vám chová tak, jak Vy mu dovolíte. A kdybyste nastavila mantinely včas, nedovolil by si. Podle toho, kde bydlíte, vyhoďte jeho, nebo běžte Vy. Váš další společný život nemá žádné perspektivy, žádnou úctu, lásku, porozumění...Co od něho očekáváte? Uvažujte, že byste se vzali, měli děti. Byl by to vhodný manžel a otec? Mysllím si, že ne. Tak na co, proboha, ještě čekáte? On se nezmění a Vy budete pořád ta utlačovaná, zesměšňovaná chudinka. To chcete? *ee* Jaga.

doplněno 15.08.13 14:38:

Jo, a ta rostlinka, to je PĚŤOUR MALOÚBORNÝ, děsný, nepříjemný a všudepřítomný plevel. Letos s ním, jako jiné roky, bojuju celé léto, spíš neúspěšně. Za války se mu říkalo "hitlerovka". Byl stejně "oblíbený" a všude rozlezlý, jako Hitler a jeho vojáci.

martinaa*
hodnocení

2x

Normální holka přece nebude chodit s blbečkem, co ji zesměšňuje a ztrapňuje, a snaží se na to sbalit nějakou slípku.

KOpla bych ho do zadku, bez diskuze. Takov chování se nedá ničím omluvit. A nedej se utáhnout řečičkami, jak už to nikdy neudělá.

doplněno 15.08.13 14:46:

A souhlasím s těmi, kdož radí se rychle a tiše odstěhovat. Kdybys s ním zůstala, tak byste byla opravdu hodně hloupá. Pokud je to možné, odstěhuj se na nutnou dobu k rodičům, kamarádce. Jemu nic neříkej, není to nutné.

bonie*
hodnocení

1x
Můj táta jednou o své druhé ženě přede mnou (trochu napitý) řekl - ona je takovej mobby dick... veliká bílá velryba... studená... (Pak jsem ještě párkrát různě něco zaslechla, z různých zdrojů a v různých situacích.)
Ona u toho byla, neříkala nic a mně jí bylo moc líto. Postupem času jsem pochopila, že si o to jeho chování sama říká. Je to typ naprosto bez sebevědomí, nesamostatný, jsou spolu snad 30 let a ona pořád říká - j eten oběd vůbec jedlej? Dej to sem, vždyt to musí být hnusný... Na každý plevel volá tátu aby mu ukázala co tam vyrostlo a jestli to může vytrhnout, s každým kouskem provázku za ním utíká aby jí řekl jestli je správně dlouhý... Přitom je to normální, fajn, inteligentní ženská ale před ním se chová jak slepice. Já se mu ani nevidím, že jí zesměšnuje, protože její chování je směšné samo o sobě.
On i kdyby mluvil jak to je, tak to bude směšné.
A ono to bude směšné i naopak ale to si táta neuvědomuje...
Víte, co jsem tím chtěla říct?

Nevím, co jste tím chtěla říct vy, ale já si z toho vzal to, že váš táta.. Je to jednou jeho žena, jeho partneka, která mu věří. I kdyby byla jakákoli, považoval bych za jakousi základní slušnost se jí nevysmívat a neponižovat ji tak. Je to vaše macecha, takže tomu zjevně fandíte. Zkuste si chvíli představit, že by se takto choval k někomu, koho máte ráda, k vaší mámě, nebo k vám. Ještě pořád líbí?

bonie*
Moje máma je dávno po smrti a macecha? Nikdy to pro mně nebyla macecha ;) ale kamarádka, tím spíš jsem jí za mlada nechápala, já při své horké hlavě bych ho dávno kopla někam... Až později jsem pochopila, že na vše musí být dva, že každý je svým způsobem úchyl jde jen o to najít toho druhého, komu to bude vyhovovat.
existují příměry... a tohle byl jeden z nic, zkušenost je nepřenosná.
Táta byl vychovaný v době, kdy se mladí z určité vrstvy označovali jako zlatá mládež, on takové chování očekával a dostával, on byl vychovaný v tom, že se tohle dává k dobru. Neomlouvám ho, já ho dávno pochopila a pochopila jsem i jí... On to vyžadoval, ona si to nechala líbit, neexistuje tam jeden viník, jsou to dva lidé, kterým to vyhovuje. A tazatelce to nevyhovuje... Tak bud z toho pochopila, kde zřejmě dělá chybu a nebo ne, dle její odpovědisoudím, že ano.

mmmmm
hodnocení

Ne kamarady, ale kamaradkami ... A flirtuje s nima

iz*
hodnocení

0x

Gratuluji! Nastartovala jste dobře, teď už jen vydržet. Najděte si bydlení a pryč od něj!

davidp*
hodnocení

0x

Ahoj,

pokud dva dny své hloupé chování nehodlal nějak nevysvětlit, měla by to být pro Vás jasná zpráva, že takový vztah nemá smysl. Každý můžeme udělat chybu, ale nikdo by neměl váhat ani minutu s omluvou nebo jasným vysvětlením.

David

culdabulda1*
hodnocení

0x

Pro "mmmmm"

- holka zlatá - co se na to dá říct?! - předpokládám, že jsi ještě mladá - a máš budoucnost před sebou - moc dobře vím! , že je pro Tebe teď moc těžké od něj odejít - ale pokud neplánuješ v nejbližší době rodinu - tak nespěchej - a časem uvidíš sama - buď prohlédneš a zprotiví se Ti, anebo se to mezi vámi urovná - ale do budoucnosti bych moc "radostně" nehleděla.

Pokud Ti netikají " biologické" hodiny - nechej to tzv. "vyhnít". Pokud jsi ale samostatná, soběstačná a hrdá povaha - tak ho samozřejmě ihned "kopni do zadku" - a neptej se. Zdravím. Marcela.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]