Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prisla jsem na to, ze me muj pritel se kterym budu 4 roky, me jednoduse pred svymy kamarady zapira, dokonce me i nekolikrat ztrapnil, zesmesnil ... Rrekla jsem mu, ze to vim ... Taky jsem mu rekla, co si o tom myslim ... a 2 dny se uz nebavime a asi ani nebudem ... Nevim, jak dal ... Nechci prilezt ... Co byste delali?
To přece není žádný přítel. Takhle se přítel nechová. To si tak málo vážíš sama sebe?
doplněno 15.08.13 13:04:On přece celé ty 4 roky vyjadřuje svůj vztah k tobě. Teď je vyjádření na tobě. Pošli ho do pryč a najdi si opravdového přítele. Snad nejsi taková chudinka, abys na tomhle byla závislá.
Ahoj.
Pokud Vás před ostatními zesměšňuje a nevadí mu ani to, že o tom víte (i když ono je to jedno - za zády je to ještě horší), tak co chcete řešit. Možná se Vám omluví, chvíli bude sekat dobrotu, ale nezmění se, tomu sama nevěřite. Navíc říkáte, že jste spolu už čtyři roky. To Vás takovou dobu před ostatními tají? A proč? Snad byste měli mít společné přátele. I to mě utvrzuje, že to s Vámi nemyslí úplně vážně. A rada na konec: není přece jediný chlap na světě.
Pokud se k Vám někdo chová tímto způsobem, nechápu, že jste tak nasivní a nazýváte ho PŘÍTEL.Podle mě je to nepřítel a buran a hulvát. Zřejmě si málo vážíte sama sebe. On se k Vám chová tak, jak Vy mu dovolíte. A kdybyste nastavila mantinely včas, nedovolil by si. Podle toho, kde bydlíte, vyhoďte jeho, nebo běžte Vy. Váš další společný život nemá žádné perspektivy, žádnou úctu, lásku, porozumění...Co od něho očekáváte? Uvažujte, že byste se vzali, měli děti. Byl by to vhodný manžel a otec? Mysllím si, že ne. Tak na co, proboha, ještě čekáte? On se nezmění a Vy budete pořád ta utlačovaná, zesměšňovaná chudinka. To chcete? Jaga.
Jo, a ta rostlinka, to je PĚŤOUR MALOÚBORNÝ, děsný, nepříjemný a všudepřítomný plevel. Letos s ním, jako jiné roky, bojuju celé léto, spíš neúspěšně. Za války se mu říkalo "hitlerovka". Byl stejně "oblíbený" a všude rozlezlý, jako Hitler a jeho vojáci.
Normální holka přece nebude chodit s blbečkem, co ji zesměšňuje a ztrapňuje, a snaží se na to sbalit nějakou slípku.
KOpla bych ho do zadku, bez diskuze. Takov chování se nedá ničím omluvit. A nedej se utáhnout řečičkami, jak už to nikdy neudělá.
doplněno 15.08.13 14:46:A souhlasím s těmi, kdož radí se rychle a tiše odstěhovat. Kdybys s ním zůstala, tak byste byla opravdu hodně hloupá. Pokud je to možné, odstěhuj se na nutnou dobu k rodičům, kamarádce. Jemu nic neříkej, není to nutné.
Nevím, co jste tím chtěla říct vy, ale já si z toho vzal to, že váš táta.. Je to jednou jeho žena, jeho partneka, která mu věří. I kdyby byla jakákoli, považoval bych za jakousi základní slušnost se jí nevysmívat a neponižovat ji tak. Je to vaše macecha, takže tomu zjevně fandíte. Zkuste si chvíli představit, že by se takto choval k někomu, koho máte ráda, k vaší mámě, nebo k vám. Ještě pořád líbí?
Pro "mmmmm"
- holka zlatá - co se na to dá říct?! - předpokládám, že jsi ještě mladá - a máš budoucnost před sebou - moc dobře vím! , že je pro Tebe teď moc těžké od něj odejít - ale pokud neplánuješ v nejbližší době rodinu - tak nespěchej - a časem uvidíš sama - buď prohlédneš a zprotiví se Ti, anebo se to mezi vámi urovná - ale do budoucnosti bych moc "radostně" nehleděla.
Pokud Ti netikají " biologické" hodiny - nechej to tzv. "vyhnít". Pokud jsi ale samostatná, soběstačná a hrdá povaha - tak ho samozřejmě ihned "kopni do zadku" - a neptej se. Zdravím. Marcela.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.