Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nechtěnné těhotenství

Od: miky145 odpovědí: 5 změna:

Dobrý den... Je mi 16 let a měla jsem před čtyřmy dny pohlavní styk s mým klukem antikoncepci neberu ale ěli jsme kondom jenže když jsme skončili tak mi můj kluk nechtěl ten kondom ukázat a já jsem koutkem oka vyděla že tam toho v něm je málo... A tak jsem mu řekla aby mi ho ukázal a on se o tom semnou vůbec nechtěl bavit a teďka se bojím že jsem těhotná. Pomozte mi jak poznám že ejsem těhotná bojím se že jsem mám si koupit test ale na gyndu jít nemůžu to by mamka poznala že se něco děje a béjím se jí říct ýe jsem možná těhotná protože si myslím že by mě asi ,,zabila"... Prosím pomozte jak to můžu poznat že jsem v tom...

Děkuji za odpovedi..

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zdravím. Hlavně prosím Tě neplaš. Za čtyři dny Ti těhotenství neukáže žádný test. Takže vyčkej na termín své menstruace. Pokud se menstr. nedostaví, tak cca 10 od absence menstruačního cyklu si teprve ten test kup a udělej. Není to nic složitého. Mamku zbytečně ještě neplaš s těhotenstvím, ale popovídej si s ní v první řadě o antikoncepci. Buď zodpovědná hlavně sama k sobě v tomto směru, mamka to jistě pochopí, že je lepší když budeš antikoncepci mít, než riskovat otěhotnění.

martinaa*
hodnocení

2x

Za 14 dní si udělej těhotenský test, koupíš v každé lékárně. A pro jistotu si skoč na gyndu, mamce řekni, že máš třeba výtok apod. Pokud z toho nic nebude, tím lépe. Pokud ano, nezbyde ti, než to CO NEJDŘÍVE říci rodičům a vymyslet, co dál. Zda si dítě nechat, nebo ne. Předpokládám, že ten tvůj hrdina se k tomu těžko postaví jako chlap...

S tím hlupákem se rozejdi. Kluk, co ti ani na požádání neukáže kondom a odmítne se o tom bavit, má evidetně nějaký problém.

marrry
hodnocení

0x

určitě si zajdi do drogerky nebo lékárny a kup si test (stojí cca 20-50 Kč) a podle toho uvidíš...Vím že se ti asi nebude chtít ale zeptej se svého přítele na ten kondom a je to jen jeho zbabělost, pokud ti jej nechtěl ukázat, tohle se nedělá. Ty se stresuješ a jen kvůli němu. Takže si určitě skoč pro test a pak uvidíš. S mamkou to chápu, nedávno jsem měla podobný problém, uvidíš že naštvaná bude, na druhou stranu uvidí že jsi k ní upřímná a že ji věříš...

simick20*
hodnocení

0x

ahoj rozhodne si kup tehotensky test, ale myslim ze se to pozna az tak za 2-3 tydny.

hodnocení

0x

Myslím že kluk se prostě styděl ti TO ukázat a plašíš zbytečně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]