Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to poznat??

Od: kaj* odpovědí: 4 změna:

ahoj všem, chci se jen zeptat, jak poznám, že už jsem dosáhla orgasmu..? pokaždé se mi začne svírat pochva a mám takové tiky, ale pak najednou nic...musí být pokaždé orgamsus ,,mokrý"? díky (je mi 21)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

my*
hodnocení

0x

čoveče to fakt holka nevim... snad když dosáhneš pocitu vrcholu blaha po kterém budeš později zase toužit tak by to mělo být ono,

mokrej je vždy jen někdy více a někdy to nepoznáš

evina*
hodnocení

0x

Ahoj. Až budeš mít orgasmus,tak to stoprocentně poznáš. Některé ženy ho nemají za celý život (bohužel), některé třeba v určité poloze a při dráždění poštěváčku.Zkuste orální sex. E.

lenca*
hodnocení

0x
orgasmus poznáš když se ti během aktu začne samovolně stahovat vagína a cukat je to takový zvláštní a krásný pocit to je orgasmus a nemusí být mokrý.
někdo jen vyloučí takový hlen.
bberi*

Orgasmus poznáš,věř mi.A je rozdíl mezi vaginálním a klitorálním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]