Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Má cenu si dávat řasenku když mám brýle

Od: pecka* odpovědí: 6 změna:

Pomozte! Má cenu si dávat na oči řasenku a stíny když mám brýle. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

2x

I pod brýle je vám přeci vidět ;) Nosím někdy brýle, někdy čočky, líčím se ale vždy. Jen když mám brýle, líčím se ve světlejších odstínech, mám totiž pocit, že mi na oči trochu stíní (mám tmavší silnější obroučky). Rozhodně to dobře prozkoušejte, zákleží, jaké brýle máte - zda vám oči zvětšují, zmenšují, či ještě jinak zkreslují... s tím pak dále pracujte, rady na články už padly :)

iz*
hodnocení

0x

Má, ale líčení pod brýle by mělo být trochu jiné než bez brýlí.

Brýle mohou líčení zvýraznit, proto je dobré vyzkoušet, jaké líčení Vám bude k brýlím sluet.

ron*
hodnocení

0x

Určiě ano, ale přečti si pár článků o pravidlech a odlišnostech líčení pod brýle.

Např. viz: krasna.nova.cz/...

sebod*

no, jestli to jsou brýle s naprosto tmavými skly, tak to význam nemá :D

derp
hodnocení

0x

mám si utrieť prdel aj ked nosim trencle?

agumilka*
hodnocení

0x

Ano má! :) jestli nosíš brýle a chces se malovat tak klidně ...řeknu ti že řasenka pod brýlemi vypadá mnohem lépe než normálně zvětší ti ji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]