Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,zajímalo by mě zda v těhotenství mohu pit šumák?
dekuji za odp.
Ještě by mně zajímalo, kolik toho šumáku chcete denně vypít. Jestli 2 litry, tak to je na pováženou i pro zdravého člověka. Jestli jeden za týden, tak v pohodě. Proč ne?! Ale proč ne džusy ředěné vodou, minerálky, vodu s kapkou citronu? Proč nějakou zbytečnou chemii?
Jen si dejte-když máte chuť.Samo nepřehánět množství.Moje těhotenství bylo bezproblémové,asi ve 3 měsících jsem zvracela po jablečném džusu-měla jsem na něj šílenou chuť a potom asi v 6 měsíci jsem zvracela po hruškové minerálce.Piju odjakživa spíše neperlivou vodu-čaje-ale změna chuti je velká.Po tom zvracení mě chuť přešla a já to už skoro nepila.U vidíte ,co Vám tělo dovolí-možná to jen poletí ven.Pro mě to bylo horší po porodu-malý celé šestinedělý prořval-kojíme ještě teď ,má 14 měsíců-už se nehlídám a jím vše-ale po porodu nebudete moct třeba čerstvé pečivo -bublinkové vody-zelí-cibuli-jabka-nadouvá to a mimčo nemůže prdět a řve.POMÁHÁ FENIKOVÝ ČAJ S KMÍNEM-levný než preparáty z lékárny stačí pár kapek,ale my jsme měly problém do půl roku do něj nějaký čaj-kapku vůbec dostat-chtěl jen prso.V těhotenství bych se neomezovala-potřebujete vitamíny,které z VÁS PAK MIMI VYSAJE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.