Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit ženu

Od: jakteoslovit odpovědí: 14 změna:

Ahoj, jsem mladý chlap a mám menší problém. Delší dobu již nikoho nemám, nemám ani přátele se kterýma bych si zašel do nějakého klubu na pivko nebo sednout abych zde mohl zkusit oslovit nějakou slečnu(bohužel už všichni někoho mají a žijí si šťastný život-výlety atd... ).

Za tu dobu jsem i nějak zapomněl co a jak. Když někam příjdu je tam málo lidí nebo zase šíleně moc a nějak nedokážu najít v tom davu nkoho. Tak tedy po chvilce odcházím. Seznaku už nechci zkoušet, když jsem psal, nikdo mi neodpověděl, nebo po třech vzkazích ani nereagovala... přitom jsme se shodli že zajdem na kávu, když ale nereagovala na dotaz zda by teda nešla už jsem ji víc krát nenapsal...to byla i chyba volit seznamku, sebevědomí mi kleslo na bod mazu až pod nulu a začínám stále více pociťovat že seznámení se se slečnou bude dřina...a asi to bude jinde než na seznamce a někde v baru.

Hnusný si myslím nejsem, jsem dost vysoký a nejsem ani hubený, trochu mi už ale padají z práce a tak vlasy...takže možná když mě vidí si řeknou, ty vole co ten tu chce :D :D :)

Když jednam v práci s nějakou ženou, není problém poradím řeknu co a jak popřípadě ji i navádím na koho se obrátit (dělám ve stavebnictví). Takže vůbec není problém, ale jakmile jdu do nějakého baru, prostě je semnou ámen... :(

Nejhorší je, že se ta doba nevztahu podepisuje i na mé psychice, snažím se dělat hodně věcí, ale někdy propadnu k depce a říkám si zda si vůbec někoho najdu, poslední dobou už začínám mít hodně špatné pocity a doslova mě drtí psychicky. Přátele a kamarádky už obtěžovat nechci aby semnou někam chodili si sednout...a nejbližší akce které zase chci podniknout jsou až v záři říjnu (kurzy) kde bych mohl najít kámoše s kterýmabych někam vyrazil...a jak se říká ve smečce je větší šance :)

Díky za rydy tipy co a jak...

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Že by se nenašla nikde žádná " ta pravá"? Divné. Jsou přece i mladé maminky s dítětem, které zůstaly samy a vážily by si třeba i takového solidního normálního chlapa.

A pak, nechce to sedět doma, jít do světa, třeba do galerií, na výstavy, na koncerty. Nejhorší je se jen užírat tím, že ostatní jsou spokojení a šťastní. A když už by to nešlo jinak, třeba navštívit i nějakou psychologickou poradnu, nakonec, od toho tu jsou. Třeba by se přišlo na to, v čem je nějaký problém a zvednout sebevědomí, to je hodně důležité.

jakteoslovit
hodnocení

máš pravdu, ale to právě dělám. Dlouhou dobu jsem studoval, bohužel škola nevyšla ale můj den vypadal: práce-domů se připravovat do školy-škola-víked kdy jsem byl rád že žiju-práce-barák-práce-škola...atd...

teď už nějakou dobu chodím do společnosti ale jak jsem psal výše. Muzeum u nás nemáme, ani nějakou galerii a do divadla...taky ne, to fakt ne. Tam nejdu.

davidp*
hodnocení

2x

Ahoj,

základní problém je ten, že se nedostáváte do situací, ve kterých byste potkával ženy, které se chtějí seznámit a nahodilá oslovení na ulici, ve výtahu, v baru apod. jsou jen náhodné pokusy ze zoufalství.

Doporučil bych Vám vyhledat na webu "seznamovací akce", "akce pro seznámení"a narazíte na zajímavější příležitosti, které byste mohl zkusit. Za pár minut narazíte na stránky www.bezpartnera.cz nebo www.nahoda.com a podobné stránky.

Najděte si tam něco, co Vám vyhovuje a zúčastněte se nějakého cyklovýletu apod. . Prostě něčeho, co Vás bude bavit a kde máte šanci někoho najít.

David

dezz*
hodnocení

2x

No tak já bych v prvnáí řadě přestala zoufale hledat, protože tak zaručeně nenajdete nebo najdete, ale jen takový vztah pro vztah, jen abyste někoho měl a to také není dobré.. Vykašlete se na to, najděte si nějakou zálibu a té se věnujte, pokud se cítíte sám, pořiďte si třeba pejska, se kterým budete muset ven a tím pádem možná na nějakou slečnu i narazíte.. Pokud byste hledal v seznamkách, tak spíše svobodné maminky, ty bývají opravdu solidní a spolehlivé, byť se závazkem.. No a co ti vaši přátelé, kteří už jsou zadaní? S námi jezdí taky plno nezadaných kamarádů, takže parta je smíšená. Nemáte kamarády, kteří by vás někam vytáhli? :)

jakteoslovit
hodnocení

No s přáteli je to tak, že prostě mají přítelkyni a vytáhnout je na pivo NEEXISTUJE, to jsme třeba i dva se snažili jednoho dostat na pivo a ten řekl ne že nemá čas...jednou dva krát a dál už jsme ho neobtěžovali... Takže ne.

Co se týče koníčku, těch mám spousty a na další se chystám ale vesměs to jsou koníčky které moc ženy nedělají. Psy mám ale není potřeba chodit na procházky, mají k dispozici tak velkou zahradu že s nimi vyblbnu na zahradě a jít s něma někam x kilometrů to by mi asi řekli že jsem padlý na hlavu, viz jednou když jsem je vzal na vycházku...*hi*

hodnocení

1x

Hmm...ve smesce je vetsi sance... kdo ale rika, ze ta sance bude zrovna tvoje. Ja bych to videl presne naopak. Sance se rozmejnuje mezi vice ucastniku a ty musis o to vic vyniknout.

Ale to je jedno.

Jak oslovit zenu?

Treba ve vytahu cestou do prace. "Do ktereho patra jedes? ... Takzy z vasi kancelare chodite na obed tam a tam... Jedna dobra restaurace je tahleta a tamhleta. ... Jestli mas v poledne cas, muzu Te tam vzit."

Konverzace na dve patra vytahem.

To byl samozrejme priklad.

-

Na bary, kluby a pod. bych se vyprdnul. Uplne normalne na ulici pri beznych, kazdodennich udalostech.

Pri pridrzeni dveri, nastupu do tramvaje...proste kdykoliv, jakkoliv.

jakteoslovit
hodnocení

bohužel máme své vlastní sídlo, kde nejsou jiné firmy a výtahy nemáme. Nejmladší kolegyně která je v budově kde jsem já, má přes 44 let. Jinak jsem se pokusil jednu holku z jedné divize oslovit když nesla faktury k našim holkám a skončilo to tak že mi řekla, dám ti vědět a pak se mi vyhýbala jako čertu kříži, tak jsem v pohodě jednou když musela kolem mě projít jsem ji pozdravil a nic jsem neříkal, od té doby se sklidnila...a jelikož o tom začala mluvit jedna mladá uklizečka tak fakt už touhle cestou nepůjdu! Naopak v klubech jsem viděl příležitost se seznaámit. Na ulici? Nevím no, to asi neklapne...

jumba
hodnocení

0x

Já bych teda v hospodě, baru, určitě nehledal. Ženské, které vysedávají u baru, nebudí u mne důvěru.

Jsem sportovec, dělám atletiku. Zůčastnuji se různých závodů. Bud ligových, nebo jen závodů poutáků.Většinou na těch poutových závodech je tolik krásných holek. Jezdí po závodech proto, že je tam supr parta z celé ČR. Hodně kluků i holek se takto dalo dohromady. Je to měsíc, co jsme na závodě v krosu oslavovali svatbu. On byl z Opavy, ona od Českých Budějovic. Nejsou to vrcholový sportovci, ale běh je jejich koníček. Vyberou si v termínovce závody a jedou. Doběhnou třeba v polovině startovního pole, nebo někde na konci, ale to vůbec nevadí. Jsou mezi partou nadšenců. Je jedno, zda uběhneš 10km za 30 min, nebo za 1 hodinu.

Hledej raději jinde, než u baru. Neděláš nějaký sport, nebo nemáš nějakého koníčka?

jakteoslovit
hodnocení

špatně jsem to řekl, chodím do různých klubů... (bary ne)

No sporty začínám, kvůli škole jsem je musel odsunout, ale teď se k nim pomalu vracím, ale když jdu cvičit, tak tam nikdo není...max. člověk.

O těch společných sportech vůbec nevím...jsou na to i nějaké stránky?

jumba

Jo, je časopis www.behej.com nebo www.bezvabeh.cz. Jsou tam i pozvánky na různá setkání běžců, nebo pozvánka na společný trénink. Chce to postupně přelouskat. Máš tam i trénink pro začátečníky a hlavně termínovku závodů, také pak výsledky, fotky z různých závodu atd.

jakteoslovit
08.08.13 18:43
hodnocení

dík

iz*
hodnocení

0x

Jaké kluby navštěvujete?

Podle mne je nejvíc šancí při společných aktivitách, které zajímají oba potenciální patrnery.

Takže sportovní addíly či akce, zájmové kluby/kroužky apod.

Zmínil jste mj. výlety. Jestli Vás zajímá turistika, zkuste si najít nějaký klub turistů ve svém okolí. Při společných výletech poznáte nové známé, najdete kamarády, možná i přátele nebo vhodnou partnerku.

Nerozumím tomu, proč se bráníte výstavám, muzeím a divadlům. To všechno jsou místa, která hodně žen ráda navštěvuje.

A určitě nehledejte na pracovišti nebo v pracovní době!

doplněno 09.08.13 22:40:

Z Vašich následných reakcí mám pocit, že nehledáte způsob, jak/kde se s nějakou ženou seznámit, nýbrž výmluvu, proč to či ono nejde ...

Pak je marné snažit se něco poradit ...

jakteoslovit
hodnocení

špatně jsem to napsal...nemám problém s muzeem, nějakou veřejnou místností s výstavou...spíše mám problém s divadlem... Jinak práci jen jednou a nikdy více. Řídím se pravidlem: nikdy nic se svou podřízenou nadřízenou ani kolegyni. Tehdy jsem to porušil a byla to blbost. Už to více kráte neudělám.

hodnocení

0x

Zkuste něco takového:

nove-hute-sumava.cz/...

Moje dobrá kamarádka se seznámila před skoro 20 lety na takovémto podobném pobytu se svým manželem. Výhoda byla, že ten pobyt vedl psycholog, specializující se na vztahy. Byl schopný celou skupinu nějakým způsobem řídit tak, že ti, kteří se tam dali dohromady, spolu vydrželi dodnes ve stabilním vztahu. Tento psycholog pořádá vždy po určitém čase takové "udržovací"pobyty, kde s nimi (už vesměs starými známými) řeší všechny možné problémy, před pár lety pořádal pobyty zaměřené na problémy puberty (všechny páry měly děti v pubertálním věku), takže ona se vždycky těší na lidi, se kterými se už spoustu let schází na nějaké chatě v krásném prostředí a když ve vztahu něco drhne, po týdnu je to vyřešené. Může to být prima.

doplněno 08.08.13 21:11:

ceskatelevize.cz/...

Tady je s tím psychologem záznam pořadu, pro představu...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]