Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám mu to říct?

Od: jitka* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

s jedním klukem si píšu delší dobu a zamilovala jsem se do něj, ale nevím, jestli mu to mám říct, a jak? Mám mu to napsat, nebo spíše je to lepší z očí do očí? (-v tomto případě se bojím reakce :(...)

Myslím, že mě má taky rád, ale ta nejistota je příšerná!

Děkuji za jakoukoliv radu!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x

"s jedním klukem si píšu"

doplněno 08.08.13 11:53:

Tak si s ním dej v první řadě rande, kde spolu budete sami. Pak teprve poznáš, jestli si máte skutečně co říct.

Mám mu to říct?
jitka*
hodnocení

:D Néé, takhle jsem to úplně nemyslela, samozřejmě jsem se viděli a sem tam se vidíme na nějaké akci, ale spíš si píšeme. :) Proto jsem se ptala, jestli spíš napsat nebo do očí, kdybych si s někým psala na dálku, nejela bych tam, to bych počkala, až udělá první krok on. :D

mowla*

Když se vídáte - počkej na ´vhodný´ okamžik a řekni mu to - ´z očí do očí´ - jednak je to ´slušné´, jednak budeš moci vidět okamžitou reakci a jednak - chlapi mají raději jasnou a přímou ´řeč´, než nějaké obezličky a okolky, lépe jí rozumí, nejsou zmatení a tím znejistělí... ;)

hoummy*
hodnocení

0x

Určitě to zkus, když se nad tím zamyslíš o nic nepříjdeš, takže pěkně na rovinu a přímo do očí!

jitka*
hodnocení

Vážně mám udělat první krok? Nebude to divné? :(

Já se bojím hlavně odmítnutí, víte, takhle kdybych to nechala, měla bych pořád naději, i když bych byla nešťastná...

hoummy*

Co bych dal za to, kdybych nemusel dělat vždycky já první krok :D a už skoro 8 měsíců nic dělat nemusím :D, člověk se cítí trapně prvních pár vteřin, ale pak může získat vše, a taky ne. život je k tomu, abychom zkoušeli a žili. Řekni mu to Že jsi holka? No a, proč by měli dělat kluci první kroky, když to tak cítíš udělej to.

jitka*
hodnocení

Dobře, děkuji. :) Doufám, že to ocení, to bude katastrofa. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]