Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jednofázový modelovací gel

Od: paffka* odpovědí: 4 změna:

ahojky holky stačí pod jednofázový modelovací gel od firmy K-nails nanést jen podkladový?a mám navrch dávat ještě ten lesklý nebo to už nemusím děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladynails
hodnocení

0x

Ahojky.A jaký kromě podkladového bys tam chtěla ještě dát?Já nedával ani podkladový a nehty mi držely perfektně,ale někomu zas bez podkladového nedrží,takže je to jistota;) Navrch klidně můžeš dát ještě lesk,já ho dávám aby se nehty pěkně blejskaly,ale nutné to samozřejmě není..ovšem lépe to vypadá;)

elena*
hodnocení

0x

připojim se k odpovědi ladynails. A ještě bych dodala že je lepší dát ten lesk...dává se ho jen minimálně a tudíš při odrůstání není vidět schod-přechod.

paffka*
hodnocení

děkuji za radu.budu teprve začínat a práv ě si obědnávám věci a zarazilo mě že od firmy K-nails nemají samostatný modelovací gel.podkladový aji vrchní lesklý mají a místo toho modelovacího tam mají právě ten jednofázový modelovací gel tak nevím jestli s ním mám zacházet tak že dám ten podkladový t,modelovací a vrchní lesklý gel?můžes mě prosímtě ještě poradit kolik vrstev kterého mám dávat děkuji moooc

ladynails

Ano postup je stále stejný: podklad,modelovací gel,lesk. Každého dáváš jen jednu vrstvu,ale modelačního musíš dát silnější,takže možná by bylo lepší dát dvě slabší(když si začátečník;) )

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]