Nejste přihlášen/a.
ahojky holky stačí pod jednofázový modelovací gel od firmy K-nails nanést jen podkladový?a mám navrch dávat ještě ten lesklý nebo to už nemusím děkuji
Ahojky.A jaký kromě podkladového bys tam chtěla ještě dát?Já nedával ani podkladový a nehty mi držely perfektně,ale někomu zas bez podkladového nedrží,takže je to jistota Navrch klidně můžeš dát ještě lesk,já ho dávám aby se nehty pěkně blejskaly,ale nutné to samozřejmě není..ovšem lépe to vypadá
připojim se k odpovědi ladynails. A ještě bych dodala že je lepší dát ten lesk...dává se ho jen minimálně a tudíš při odrůstání není vidět schod-přechod.
děkuji za radu.budu teprve začínat a práv ě si obědnávám věci a zarazilo mě že od firmy K-nails nemají samostatný modelovací gel.podkladový aji vrchní lesklý mají a místo toho modelovacího tam mají právě ten jednofázový modelovací gel tak nevím jestli s ním mám zacházet tak že dám ten podkladový t,modelovací a vrchní lesklý gel?můžes mě prosímtě ještě poradit kolik vrstev kterého mám dávat děkuji moooc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.