Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypadnutý kamínek z prstýnku

Od: 2babajaga* odpovědí: 4 změna:
Poraďte prosím čím přilepit vypadlý kamínek z prstýnku.Měla jsem ho na reklamaci.Přilepili ho a už mi zase vypadl.
Děkuji za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

johnyfalco*
hodnocení

0x

používám lepidlo od bohemia flux: Vteřinové lepidlo husté B7615. Lepil jsem s ním i věci v autě a stále drží, taky jsem lepil o další drobnosti, jako ozdobu z magnetu a taky drží...nevím ale zda bude držet kamínek z prstýnku

lepic

Lepidlo sm vyzkoušel na kov-kov a super, kupoval sem na eshop.bohemiaflux.cz/...

iz*
hodnocení

0x

Je-li prstýnek ještě v záruce, případně v záruce na opravu, reklamujte znovu.

Pokud už je po záruce, můžete přilepit sama.

jezebelll*
hodnocení

0x

Pokud znáte někoho,kdo dělá nehty,tak nejlíp drží gelem ! Zakápnout a vsadit kamínek a vytvrdit. Dělám to tak zakaznicím už léta a ještě nic nevypadlo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]