Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest nohou

Od: tarasov* odpovědí: 4 změna:

Prosím o radu čím nebo jak tlumit bolest dolních končetin - lýtka,pata - křeče a píchání .Jestli má někdo zkušenosti poradte.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

no co se týče těch křečí použijte magnesium čičli hořčík.. dá se koupit v např v šumivých tabletách stačí jedna a je po křečích kupuji je v Penny marketu za cca 17 kč :) zaručeně pomůže mají i v lékárně ale ty jsou o mnoho dražší ale účinek je stejný.

2babajaga*
hodnocení

0x
Zkuste také ortopedické vložky do bot ale kupte kvalitní v prodejně se zdravotními pomůckami.Měla jsem také takové problémy.Skoro jsem nemohla chodit.Koupila jsem kožené které stály 220Kč.Je to sice docela dost peněz ale pomohly.Nohy mě přestaly bolet.

xixi*
hodnocení

0x

víte proč vás nohy bolí? na křeče pomáhá hořčík, ale podle mě byste se měl vydat k lékaři a svoje bolesti mu sdělit a dál to řešit

Lepší ted řešit maličkost než za pár let velkej průšvih

hodnocení

0x

Mně na toto pomáhá pravidelné mazání obyčejnou Alpou. Na francovku nedám v tomto v poslední době dopustit, přinese úlevu. Takže já radím používat tu. Ale pokud jsou Vaše potíže pravidelné, vyšetření u lékaře by to chtělo.. Zjistí příčinu a doporučí léčbu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]