Nejste přihlášen/a.
Můžete poradit, která Coca-Cola je bez bublinek? Musí jít o pravou Coca-Colu, ne její varianty a náhražky.
Zatřepat, otevřít, zavřít, zatřepat, otevřít, zavřít... Hodněkrát opakovat a máte pravou coca colu bez bublinek.
Mně doktorka poradila odlít trochu koly do kelímku a dát do mrazáku. Nechat mírně namrznout, jakoby na tříšť a tu pak po lžičkách podávat. Bublinky tam už žádné nebyly a hlavně v tak malém množství už ani nevadily. Syn měl často žaludeční potíže a tohle bylo bezvadný, že vždy zvracení zastavilo.
Musí to být pravá Coca, černá s červeno-bílým nápisem. Žádnou Light, žádnou Pepsi. Pravá Coca se bez bublinek nevyrábí, a bublinky při zvracení až tak nevadí. Osobně vyzkoušeno.
Možno pít při kocovině, bolestech žaludku, břicha, průjmu a jiných zažívacích obtížích.
doplněno 06.08.13 14:24:A zapomněla jsem důležitou informaci - Coca musí být hodně zchlazená. Klidně z mrazáku.
Pokud to má být originál Coca-Cola, tak žádná takovou jsem nikdy neviděl.
Ani oficiální stránky se o tomto druhu nápoje nezmiňují.
...
A co si takovou vyrobit? Zahrkat, vypustit CO2, zahrkat, vypustit CO2 ...
Případně nechat do druhého dne láhev otevřenou. Kysličník vyprchá sám.
Ovšem chuť pak v obou případech dostane pěkně na prdel :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.