Nejste přihlášen/a.
Zdravim, mám docela velký problém a nevim, jak to řešit...je mi 19 let a ještě se mi nepodařilo dosáhnout orgasmu...snažim se o to často a vždycky to dojde skoro k cíli a pak jakoby nic mám dva roky přítele a spala jsem už se 3 klukama a všichni se o to snažili, ale bez uspěchu...pokud se to nepodaří mně samotné, tak pochybuju, že mě udělá kluk...jak to řešit? mám někam zajít? nebo čekat? a nebo se smířit, že orgasmus nikdy nezažiju? díky
Ahoj, nezoufat. Některé ženě se to skutečne zdaří jen párkrát za život, ale vy jste dost mladá a máte celý život před sebou.Zapojte vlastní ručky a erotickou fantazii do díla a pak se to může spolu s citlivým a chápavým partnerem podařit. A pokud ne, tak i bez orgasmu se dá hezky sexualně žít a mít příjemné zážitky z milování.
Myslím, že nemusíš zoufat, sex v 19.letech není ještě dost vyzrálí. Vím, že některé dívky orgasmus mívají, ale věř, že dost holek o tom pouze mluví. Je mi 42. let a první orgasmus jsem měla ve 30.letech, no a teď můžu říct, že teď mívám 2-3 orgasmy. A hlavně je důležitý najít to správné místečko,pak už budeš vědět na které místo se máš soustředit /a věř mi , že ho najdeš/.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.