Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maji v Lidlu polotucne tvarohy,vanicka?

Od: juglans® odpovědí: 11 změna:

Dobry den,dnes jsem byla oznacena kravou,ale to tady nebudu radej rozebirat.Jsem presvedcena,ze jsem vzdy kupovala polotucne tvarohy ve vanicce.No a dnes na nakupu,byly jen nizkotucne a tucne.Poznamenala jsem,ze je nemaji a v zapeti dostala jmen,ze nikdy v Lidlu polotucne nemeli.Ja uz jsem tak zblbla,ze prestavam verit sama sobe.Prosim vas,potrebuji rozreseni,jestli tvarohy polotucne mivaji?Ikdyz je to uz jen v zajmu zachovani zdraveho mysleni a dotycny,ktery me oznacil domacim zviretem opustil nas skromny pribytek.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Prohlídni si elektronicky leták Lídl.Tím tvoje pochyby zmizí.

JABRAKA

online-letaky.cz/...

hodnocení

Jabrako,ale ja ta vidim jen akcni letaky a tvaroh na nem nenasla.

lidus*
hodnocení

0x

Mají, modrá, zelená, červená.

hodnocení

0x

U nás v Lidlu je mají, nyní jsem byl v Lídlu v UhB a taky jsem je tam viděl.

pohanka*
hodnocení

0x

Moc se mě líbí poslední věta.*palec*

doplněno 01.08.13 21:06:

Možná už pohár přetekl, byla to s tím tvarohem poslední kapka. Buďte ráda, že to proběhlo skoro v klidu. Ne že by chlap nechyběl, to určitě bude, ale třeba přijde nějaký lepší. Proč by Vás měl takhle titulovat! V partnerském vztahu je potřeba mít svůj názor, nenechat se urážet, když je ale potřeba, tak ustoupit a nehnat to do varu. Kolikrát máme každý jiný názor, ale stane se, že člověk po nějaké době pozná, že se mýlí, a když si posype hlavu popelem, tak se vzduch vyčistí. Třeba řeknu -- myslela jsem, že mám na sto procent pravdu a je vidět, že už ani sama sobě věřit nemohu. A přítel shovívavě -- to nic, vždyť jsme lidi, domluvíme se.

hodnocení

Pohanka-no jasne,tak jak pisete.Ale za celych 8 let spoluziti,mi nic takoveho nerekl,ani neprastil.Ale zacalo mu hrabat.Od cloveka,ktereho jsem si vazila prave proto,ze nikdy neurazel,nepomlouval,tak to zamrzi.Ale zaroven se to neodpousti.Stane se jednou,pak podruhe a jede to...Opravdu posledni kapka dotekla..Je mi lip.:)

hodnocení

Lidi,tak jsem se snad jeste nepomatla na rozumu.Kdo cetl obcas moji diskuzi,zdravotni potize,tak mozna zaregistroval,ze jsem se temer 3 roky,nezivila nicim jinym,nez polotucnymi tvarohy a to z Lidlu,nemohla jsem polykat.No a muj ,,drahy nevynechal ani jeden nakup semnou a sam daval tvarohy vzdycky do kosiku a rozlisoval,tucne,polot.atd.No a dnes,kdyz jsem pravila:Jee,nemaji polotucne tvarohy a bez nejakeho spatneho tonu v hlase,proste jsem to rekla normalne.Tak me napadl slovne,ze v Lidlu v zivote polotucne nebyly a ze se semnou neda mluvit,jak casto pouziva...Prijeli jsme domu a zbalil si veci a odesel od nas.Tak vidite,jak malo staci.Blby tvarohy za to muzou .ze...To ani nahodou.Vcera zase,jsme jeli z pozemkoveho uradu,kde jsem zadala dotace,kde je podminkou se o pozemky starat.No a jeden z pozemku je mimo barak,takze musi byt k paseni ovci ,zdroj prenosny,ktery zatim nemam.Tak jsem mela starost,aby jsme pozemek vypasli.No a ,,drahypravil,ze mi prece ten urednik rikal.,ze staci posekat a treba nechat travu tam,ze se musi jen posekat.Neverila jsem svym usim.Neposeka ani travnik na dvorku a navic ja se chci o pozemky starat jak se ma.Takze jsem zacala vysvetlovat,ze takhle ne a on to stale nemohl pochopit a opakoval ,muzes nechat travu posekanou lezet.A zase jsem byla oznacena zviretem.Tedy nenadaval jenom na me,coby ,.zvireVcera tituloval i nase ovecky-ovce zasrany.Tak mam vazne starost,jestli mu nehrablo,nebo na nej neleze mrtvice,to se prece take blaboli nesmysly.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Juglans, asi tě zklamu. Právě se mi potvrdilo ze dvou Lídlů v Praze: prodávají pouze plnotučný a odtučněný. Tím nechci říct, že jinde tomu nemůže být jinak.

(Mimochodem - rozhoupala jsi se konečně ty nebo to byla jeho iniciativa? Snad to bude pro tebe teď lepší.*palec*)

hodnocení

ladine,no jsem presvedcena,ze ty polotucne vzdy byly,ale dnes ne..Jako muze se clovek mylit,ale prece kvuli tomu,ze si nekdo mysli neco jineho,tak..Ja vim,ze rozumis..No tak spadlo ze mne takova ta uzkost,z toho,co zas bude..Ted nebudu mit za zadkem idiota,ktery mi rika:proc zavazujes mikrotenaky do mrazaku s masem,to staci jen prelozit pytlik a dat je tam na sebe.Neuveritelne.Na pozemku dvoumetrove koprivy,v dilne bozi dopusteni,auto v neporadku,pan se predhani,aby mohl varit na misto me a kdyz nemuze,tak do toho musi kecat a stat za zadkem..Ne,ne--,,dve zeny v domacnosti,to nedela dobrotu:D.No a ci to byla iniciativa,vzala jsem ho za slovo,kdyz vykrikoval ze uz ma vseho dost a pujde.Rekla jsem mu,tak tahni.Ponevadz,nic jsem mu neprovedla a porad poslouchat remci..

lubomirxyz
hodnocení

0x

Lidl Pardubice, Holice, Ústí nad Labem - ve vaničce určitě poslední 2 roky jenom odtučněný a tučný. Polotučný (jemný) v kostce, ale chuť nic moc.

hodnocení

mozne je ze jsem se spletla.A nemaji na tech cervenych trosku jiny obal?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]