Nejste přihlášen/a.
Mám dotaz milí rádcové. Nedaleko od nás - asi 3km, otevřeli stánek s točenou zmrzlinou a já mám dotaz. Dá se použít třeba termohrnek na převoz domů na kole tak do deseti minut, aby neroztála? Termoska na zmrzlinu se mi kupovat nechce a termohrnky mi tu zahálí. Používala jsem je v práci, ale jen na teplé nápoje. Máte někdo vyzkoušeno? Díky za zkušenost.
Určitě to fungovat bude, pro jistotu můžete před jízdou pro zmrzku dát hrnek do mrazáku.
Ale vzpomněl jsem si na jeden starý vtip, jak přijde policajt na služebnu s novou termoskou:
"Ahoj, co sis to přinesl?"
"To je termoska, v tom studený věci vydržej studený a teplý věci v tom vydržej teplý!"
"No a co v tom máš?"
"No, kafe a dva nanuky..."
Hope,pobavil jsi mě! Jinak manželovi občas kupuji domů zmrzlinu do takových polystyrénových nádobek. Jsou různých velikostí, vejdou se do nich 3 až 4 velké zmrzliny a stojí 4 až 9 Kč/kus. Mohou se používat opakovaně. Když zmrzku koupím a jedu hned domů /10 km/, přivezu ji v kufru auta pokaždé v pořádku. Myslím, že termohrneček by šel použít dobře také, stejně jako ty misky. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.