Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak jim to vysvětlit?

Od: pajiiii10283774 odpovědí: 11 změna:
Dobry den jsem uz ztracena a tak potrebuji radu.Nasi hlavne tata (ma rad sport) se do me navazi a rikaji mi ze jsem hrozne tlusta.Ja sama se mam rada a tlusta si nepridu,mam normalni zenske krivky,ktere se mi libi.Uz mesic cvicim aby se mi zpevnila postava.Ted mi ale sebevedom i spadlo az na dno,protoze mi sestra rekla ze ji pokazdy babicka rekne ze jsem cim dal tim vic kulatejsi..Uz nevim co mam delat,aby me furt nekritizovali..Nejsem sportovni typ..Sem z toho nestastna.Prosim poradte
Predem dekuji za kazdou odpoved

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

6x

Dobrý den.

Máš k sobě naprosto správný přístup - máš se ráda, což je podstatné. Ty se cítíš dobře, jsi spokojená a na tom záleží nejvíce. Uštěpačných poznámek ostatních si nevšímej. Neříkám, že to nemyslí dobře, ale prostě jim vysvětli, že sport Tě nebaví. Cvičením si zpevňuješ tělo, jsi zdravě sebevědomá..., prakticky není co radit. Možná jen jedna rada - neměň se! Zůstaň přesně taková, jaká chceš být a jaká se máš ráda. Ostatní si žijí svůj život také podle svého a ten tvůj je zase jen tvůj.

emilka12*

Tak je nahusto požádej atˇtě pořád nekrytizují.Někteří lidé rádi krytizují a vždy si něco najdou.

hop®
hodnocení

4x

Na ostatní se vykašli. Jestli sportují hodně, budou mít ve stáří v háji klouby a vůbec celé tělo. Příležitostně jim řekni, že je taky nekritizuješ že jsou vychrtlí. Je dobré, že máš určitý pohyb, který Ti vyhovuje. Nenuť se do nějakého hubnutí jen kvůli druhým, nikdo jiný Ti za to nestojí, byť by měl sebeblbější a nepříjemné řeči, ať je to babička, teta, nebo třeba sousedka.

Říkej si, že "až tlustý budou hubený, tak hubený budou studený" a drž se svého názoru, já osobně Ti fandím! *palec*

pajji10263737
hodnocení

Všem moc děkuji za rady!

hodnocení

2x

Zdravím. Já vím, že takovéto rýpání hodně zraňuje, zvlášť je-li od těch nejbližších. Ale snaž se být nad věcí. Ty sama víš, že pro svoji postavu něco děláš. A neboj, výsledky se dostaví. Jen se nedej odradit a nenech si srážet sebevědomí. Fakt to za to nestojí. Říkej prostě a jednoduše - jsem jaká jsem, důležité je, že jsem zdravá a ve svém těle se já sama cítím dobře. Kritika je naprosto zbytečná. Nikdo není dokonalý a rýpalové se najdou vždy...Přeji Vám hodně pohody a mějte se ráda bez ohledu na to, kdo a jak do Vás rýpe. Člověk se nesmí nechat rozhodit a propadnout opravdu zbytečným mindrákům.

pajji10263737
hodnocení

Děkuji,budu se snažit!

hodnocení

1x

Pokud jen sedíš doma, nehýbeš se a měníš se postupně v kouli sádla, nediv se poznámkám okolí. Myslí to dobře. Ale bez fotky, nebo alespoň informace ve stylu výška/hmotnost se nedá říct jestli jsou poznámky oprávněné. Btw. znám ženské, které pořád přesvědčují sebe i okolí že vypadají normálně a tlusté nejsou. Přitom mají nadváhu odhadem 50 kilo, jen sedí, cpou se, nehýbou se vůbec a mají věčně špatnou náladu. Každý se takovým případům snaží vyhýbat. Na to pozor :)

vlcismecka
hodnocení

0x

hoď fotku tvé postavy, bez obličeje, a řeknem ti hned...jinak to co písou výše. Ende

kratast*

tak jim řekni že jsi těhotná a máš po problému s navážením se na tvou váhu apod... a jim sklapne a budou tak deset minut čučet jak suvy. no a pak budes mit co vysvetlovat :)

hodnocení

0x

A kolik vážíš a měříš?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]