Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zmrzlinovač - tipy který je nejlepší

Od: clayman® odpovědí: 5 změna:

Jiná otázka mě navedla na zmrzlinovač. Dosud jsem si myslel, že typ který se musí dát předem do mrazáku moc nefunguje. Na internetu jsem zjistil, že jsou s ní lidé hodně spokojeni. Cena je docela lidová 400 (v akci) - 1.600,-

Máte někdo osobní tip, který je nejlepší? Který za málo peněz nabízí hodně muziky...

Zde jsou recepty na výrobu: gelataio.delonghi.com/...

Nejlevnější: mall.cz/... tj. 760,-
Nejdražší: mall.cz/... tj 1.650,-

O kompresorový typ se nezajímám, zase tolik zmrzliny neplánuju :-D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

dobrou zmrzlinu lze vyrobit i bez zmrzlinovače ...zkušenost

hodnocení

jj, určitě. Vždyť jí také vyrábím... jen mi tam překáží krystalky vody a že není lehká (obsahující vzduch). To se dá nahradit vyšlehanými bílky. :)

malvina*

To jistě lze... ale nikdy není tak nadýchaná jako ze zmrzlinovače a s minimem úsilí, žádné promíchávání

malvina*
hodnocení

0x

De Longhi IC8500 mám doma a jsem s ním naprosto spokojená, zmrzlina je fantastická, zvláště z čerstvého ovoce. Nepoužívám recepty v přiložené knížce, ale na internetu jsem našla recept, který se mi osvědčil, do směsi se dává mléko, vejce, žloutky, cukr, lžička maizeny a nechá se pomalu zavařit, přidám ovoce a dám zchladit, tak 1-2 hod. před konzumací hodím do zmrlinovače, přidám šlehačku vyšlehanou s vanil.cukrem a ztužovačem. Zmrzlina se dá jíst zrovna nebo ji dám tak na 2 hod. do mražáku. Mňam. Ještě tam mám jahodovou od neděle, hned se na ni musím zajít podívat, jestli už se nekazí .o)

hodnocení

0x

Do mrazáku dáváte pouze tu nádobu, ve které je v mezi stěně jakási tekutina, která zmrzne a potom právě funguje po celou dobu míchání preparátu jako mraznička. Nevím, jak bych to lépe vysvětlila. Ale je to velice praktické a jednoduché, neboť máte tuto nádobu neustále připravenou k použití. Spotřeba energie je téměř nulová. Litr zmrzliny je hotový za čtyřicet minut. A to všechno v bezproblémově a čistě. Jakmile je moje zmrzlina hotová, nádobu nechám nechám asi tak dvě hoďky na stole, dokud nemá normální pokojovou teplotu a pak ji vymeji, vysuším a uzavřu do igelitového pytlíku, aby se do ní nedostalo nic z mrazničky a byla ččistá k dalšímu použití. Jakmile je totiž namražená, už se do ní nedá sahat, okamžitě namrazuje. Takže mám ustavičně v mrazáku připravenou nádobu na zmrzlinu k okamžitému použití. Může tam být jak chcete dlouho, nic se jí nestane. V zimě jsme ji vůbec nepoužívala a byla tedy několik měsíců na svém místě. Já totiž dělám zmrzliny z ovoce ze zahrádky. Takže teď je v provozu.

doplněno 30.07.13 22:19:

A zmrzlina je bez krystalků, je vláčná a nadýchaná. A hlavně bez ručního promíchávání a hlídání. Kupte si ten přístroj, uvidíte, že neprohloupíte. Strašně ráda bych Vám dala ochutnat, věřte mi.

doplněno 30.07.13 22:25:

Teď teprve jsem koukla na ty značky co uvádíte. Tak podle mne stačí ta první, nějak "Guzanti", se jmenuje, nenapsala jsem si přesně, jak se to píše, ale Vy víte o čem mluvím. Ta druhá je pouze dražší, ale je to podle mne to samé. Vy víte, kterou mám já a jsem s ní nesmírně spokojená. Jděte do toho, pak mi napište. S.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]