Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poraďte fakt dobrý depilační strojek)

Od: sepi® odpovědí: 5 změna:
Poraďte - jaký z dámských depilačních strojků je fakt nejlepší?nemám s tím zkušenosti a cena nehraje roli...díky díky moc :)sépi

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Ahoj,dobrý depilační strojek je Braun s"vrtící"hlavou a stojí kolem 1400kč.Ale nemusí Ti vyhovovat,každé ženě vyhovuje i jiný.Je spousta výrobcu s dep.strojky např. Eta.Philips.Hezký den.:)

hesa*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
Milá"sépi". Mám strojek od Brauna a... jak bych to řekla, no dá se to vydržet. Myslím, že mezi strojky zase nebude až tak velký rozdíl. Bolí to vždycky. Ale co bychom my holky neudělaly pro krásu, že?*smich**smich**smich* Hezký den.

nensy*
doplnit odpověď
hodnocení

0x
sépi- Dopuručují ti od Brauna( silke-phil) s chladícím systémem a 3 rychostní vybraci cena 3000.kč.:) nožky budou hladké celí měsíc:).SO

doplnit odpověď
hodnocení

:)díky díky .) vyhrál Philips ,tak snad nebudu zklamaná .) papa sépi .))
maňas
Doporučuji,pokud máte chloupku víc a nejen na lýtkách používat elektrický pánský strojek.Než jsem si ho pořídila,vyskoušela jsem snad všechno.Po holení žiletkou byly nohy sice hladké,ale chloupky mi zarůstaly a dělaly se vřídky.Při odstraňování depilačním strojkem nebo voskem bych to nazvala mučením.Je jasné,že záleží na množství chlouků.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]