Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sportovní podprsenka na běžné nošení?

Od: mouse2 odpovědí: 8 změna:

Ahoj holky, ženy,

chtěla bych se zeptat, zda nosíte raději kosticové podprsenky nebo sportovní i na běžné nošení. Kolem to začíná být in, nosit jen sportovní, protože jsou pohodlné a vyhovují hlavně ženám po plastické operaci prsou.

A zajímalo mě, protože nemám zkušenosti s těmito podprsenkami a nemám žádné dobré kamarádky, kterých bych se zeptala - vystupují přes sportovní podprsenku bradavky, nebo lze nosit i krásně uplá trička?

Děkuji mnohokrát!

:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Sportovní podprsenku nosím i pod upnutá trička - bradavky vidět nejsou. Na druhou stranu, je lepší to vyzkoušet. Každá z nás má jiná prsa.

ivik*
hodnocení

2x

Koukám, že odpověděli hlavně muži, tak vám napíšu svoji zkušenost.Mám dost velké poprsí,75 G-H a to je něco, sehnat podprdu v našich obchodech.Takže jsem se zaměřila na značku Anita, jsou hodně drahé, tak kolem 1200,-Kč, ale opravdu jsou kvalitní, z bavlny, pevné a střih právě jako sportovní.Jinak sportovní jsou od značky Freya, ale taky drahé.Zadejte si na netu "sport. podprsenky a vyjede vám přehled jiné než sportovní nenosím, krajky jsou krásné, ale dřou a škrábou..A ty bradavky? To jsem si koupila takové silikonové kytičky, to se vloži do podprdy a skoro nic vidět není, prodávají to v lepších prodejnách prádla nebo lze obj. na netu.

prasatkoporky
hodnocení

0x

My tady s chlapama na dílně jednoznačně jsme za, když ženy nenosí podprsenky!*srdce**cert*

bradavky jsou IN!

mouse2
hodnocení

S tím jako slušná žena nemohu souhlasit, bradavky in nejsou, všichni se posmívají, jen co vidí ženu, která má vystouplé bradavky.

To neni posmech, ale usmev, pac se hned zlepsi nalada.

majsterjoe*

No co clovek to nazor, ale ja souhlasim s nazorem, ze vystouple bradavky jsou pro muze znacne pozitivni a velmi pritezlive. Tedy u zen.

Tady jde o to, že slušná žena si podobné "pokoukání" nechává pro toho svého.

hodnocení

0x

Zkuste si pořídit nějakou ze silnější látku - nebo alespoň vpředu zesílenou. Na bradavky se také prodávají nálepky.

doplněno 28.07.13 15:18:

*látky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]