Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat jestli někdo z vás nemá nějaký zkušenosti s piercingem v pupíku bolí to? Slyšela jsem že se to dá i umrtvit je to pravda?
Nechala jsem si udelat piercing do pupíku přesně před rokem. Bolest se dá snést, není to tak hrozné. Ale určitě si vezmi doprovod! Já při cestě zpět omdlela! Nevím, čím to bylo. Nebyla jsem z toho nějak zvlášť vystresovaná, ani sednout jsem si po zákroku nepotřebovala. Ale když jsem šla pak po chodníku, tak zatmění před očima, šumění v uších, několikrát jsem odpočívala, ale pak jsem se stejně sesunula na chodník. Ještěže byl po ruce přítel. Takže někoho s sebou! A MUSÍŠ přísně dodržet hygienu toho piercingu. Minimálně 3x denně proplachovat dírku převařenou slanou vodou (vrtěním piercingu v dírce) a ŽÁDNÉ koupání (přehrada, bazén) do naprostého zahojení. Což trvá asi 2-3 týdny. Já jsem to nedodržela i tu hygienu jsem spíš nedělala než dělala, a co se dělo pak... Strupy, hnis, krev ... Sliznice kolem piercingu se mi při pohybu tou náušnicí obracela naruby, kolikrát se mi z toho dělalo na zvracení, když jsem si to ošetřovala. Hnus. Podráždila jsem si to bolestivě pokaždé když jsem si chtěla jen zavázat boty! Někdy v zimě šel piercing pryč, už jsem na to neměla nervy. Teď mám nad pupíkem tmavý flíček, jizvičku, která už nikdy nezmizí
Tím vším jsem ti chtěla říct, že bolest při zákroku jen naprosté nic oproti tomu, čím si můžeš procházet pak, když nebudeš opravdu důsledně dodržovat hygienu. Je to starost a zodpovědnost
PS: I když se ti to všechno krásně zahojí, tak až budeš mít těhotenské bříško, tak dírka po piercingu se ti protáhne do stran a nepěknou jizvu budeš mít stejně - viděno na vlastní oči u mé kamarádky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.