Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Co s bílým baklažánem?

Od: ramona odpovědí: 5 změna:

Prosím dostala jsem bílý baklažán tvar létajícího talíře a nikde nemohu najít,jak se připravuje...

Nezaměňujte prosím s fialovým lilkem.

Poraďte ...

 

 

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x

Nedostala jste spíše patizon?

ramona
hodnocení

Aha ...? tak proto ...! hahaha díky už jsem to neviděla několik desítek let ...

 

joudic*
hodnocení

0x

oloupat, vybrat vnitrek a vyhodit, nakrajet na 0,5cm-1cm platky a rizky v trojobalu s bramborama nebo cerstvym chlebem (taky bych rekl, ze je to patizon)

ramona
hodnocení

Už se mi to vybavuje ...maminka to dělávala ...díky za vzpomínky a radu.

 

hahanaj*
hodnocení

0x

přidávám nakrájený oloupaný do číny, do rizota, do těstovin k masu či jen grilovaný s kořením chutná s chlebem

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]