Co s bílým baklažánem?

Od: Datum: 02.09.13 22:39 odpovědí: 5 změna: 03.09.13 08:20

Prosím dostala jsem bílý baklažán tvar létajícího talíře a nikde nemohu najít,jak se připravuje...

Nezaměňujte prosím s fialovým lilkem.

Poraďte ...


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 02.09.13 22:46

Nedostala jste spíše patizon?

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ramona
Datum: 03.09.13 00:19

Aha ...? tak proto ...! hahaha díky už jsem to neviděla několik desítek let ...

Datum: 02.09.13 22:53
avatar

oloupat, vybrat vnitrek a vyhodit, nakrajet na 0,5cm-1cm platky a rizky v trojobalu s bramborama nebo cerstvym chlebem (taky bych rekl, ze je to patizon)

Ohodnoceno: 0x
 
Od: ramona
Datum: 03.09.13 00:20

Už se mi to vybavuje ...maminka to dělávala ...díky za vzpomínky a radu.

Datum: 03.09.13 08:20

přidávám nakrájený oloupaný do číny, do rizota, do těstovin k masu či jen grilovaný s kořením chutná s chlebem

Ohodnoceno: 0x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright © 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.