Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odpaneni prstama

Od: mikreta odpovědí: 5 změna:

ahoj, chci se zeptat, muj kluk me prstil a pak sem si dalsi den vsimla krve na riflich. je mozne ze me odpanil?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x
Na panenství se dá dívat z více pohledů.
Třeba fyzické odpanění, teda tvůj případ, je mechanické poškození nebo odstranění panenské blány, ať už klasickým zřejmě nejčastějším způsobem, nebo prsty, nástrojem či pomůckou.
Z jiného pohledu se může žena považovat za pannu, pokud neměla klasický pohlavní styk, i když třeba při sportu nebo masturbaci už blána vzala za své...
Doporučil bych odbornou literaturu a použít okřídlenou větu slavného muže odpočívajícího v mauzoleu pod Kremelskou zdí.
Učit se, učit se, učit se!
Provozování sexuálních radovánek by mělo být podmíněné aspoň základními znalostmi o vlastním těle!
Vědět, že to máme nejen na čůrání, to je hrozně málo!
doplněno 25.07.13 14:47: K odpanění klidně mohlo dojít, při poškození blány většinou nějaká ta kapka krve vyteče.
Pokud to byly třeba jen dva prstíčky a jezinka měla ostříhané nehty, tak pošla blána. Pokud ne, a ruka se rvala dovnitř neurvale, mohlo se poškodit něco jiného.
To už ale musíš vědět ty.

hodnocení

1x
Ano je to mozne
fiabn
ahoj,neco podobne se mi stalo..proste kluk me prstil a pak jsem sla na zachod a na kalhotkach jsem mela mensi skvrnku od krve ..(myslim si ze odpanit prstama se neda uplne jak kdyz u pohlavniho styku tim myslim ze ji mas jenom protrhlou nebo te taky mohl skrabnou ...

tere71*
hodnocení

1x

Je to možné, nicméně spíš si myslím, že tě spíš škrábnul nebo tak, protože mě se to stává i ted a to už dlouho pana nejsem..

hodnocení

0x

máš to už za sebou přišlo to tak najednou *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak odpanit

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]