Na panenství se dá dívat z více pohledů. Třeba fyzické odpanění, teda tvůj případ, je mechanické poškození nebo odstranění panenské blány, ať už klasickým zřejmě nejčastějším způsobem, nebo prsty, nástrojem či pomůckou. Z jiného pohledu se může žena považovat za pannu, pokud neměla klasický pohlavní styk, i když třeba při sportu nebo masturbaci už blána vzala za své... Doporučil bych odbornou literaturu a použít okřídlenou větu slavného muže odpočívajícího v mauzoleu pod Kremelskou zdí. Učit se, učit se, učit se! Provozování sexuálních radovánek by mělo být podmíněné aspoň základními znalostmi o vlastním těle! Vědět, že to máme nejen na čůrání, to je hrozně málo! doplněno 25.07.13 14:47: K odpanění klidně mohlo dojít, při poškození blány většinou nějaká ta kapka krve vyteče. Pokud to byly třeba jen dva prstíčky a jezinka měla ostříhané nehty, tak pošla blána. Pokud ne, a ruka se rvala dovnitř neurvale, mohlo se poškodit něco jiného. To už ale musíš vědět ty.
ahoj,neco podobne se mi stalo..proste kluk me prstil a pak jsem sla na zachod a na kalhotkach jsem mela mensi skvrnku od krve ..(myslim si ze odpanit prstama se neda uplne jak kdyz u pohlavniho styku tim myslim ze ji mas jenom protrhlou nebo te taky mohl skrabnou ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.