Nejste přihlášen/a.
Rád bych se zeptal zdejších, hlavně, žen co u muže upřednostnují.
1)hladce oholenou tvář
2)strniště
3)bradku
je mi 33
Ani jedno, přesněji: každému sluší něco jiného.
Za mne: Muž (stejně jako žena) by měl vědět, kdy vypadá dobře, co mu sluší a podle toho se zařídit (ne)oholit.
doplněno 22.07.13 22:53:Wamp, také jsem chtěla napsat že především intelekt, ale pak mi to přišlo zbytečné (protože dotaz zní jinak)...
Přiznám se, že kdykoli v davu uvidím nějaký fousek, je jedno jestli knír, bradku, strniště nebo plnovous, tak mi mozek automaticky zavelí - zbystři!
Na druhý pohled už se dívám i na všechno ostatní. Takže z mého hlediska (zde celkem nepodstaného) je nejméně zajímavá a nejméně v první chvíli přitažlivá oholená tvář.
Strniště je napohled velmi sexy, ale při líbání docela nepříjemně píchá.
Za mě strniště, ale když má dojít na erotiku, musí být hladce oholen, protože ono píchnutí vousem je velmi bolestivé.
Podle nedávného výzkumu zveřejněného v Daily Mail (viz: dailymail.co.uk/... ) je u mužů nejméně sexy bradka...
tyjo ve 33 se ptat spatenka
kazda ma rada neco jineho, patnerka by nejradsi abych byl oholeny uplne, ale na ulici subjektivne vic po me holky cumi kdyz mam bradku + strniste...nicmene musim rict, ze o tohle jim vubec nejde, cumi na vsechno boty, gate, triko, vlasy, fousy, kdyz to nesplnuje, co ma jsi out
a ted babo rad
takze nevim, co je cilem dotazu, ale neni to jen o fousech
Co vy na muj koment vy, devcata? hm?
resp jak vysvetlite, ze vetsina se prvni podiva na boty, pak na gate (nohavice, ne rozkrok) a pak az teprv pres triko na oblicej (bricho nemam a nosim bezne normalni obleceni (ktere mi vybrala pritelkyne))
Můžu se ptát i v 50 ne. Já to mám vyřešený chtěl jsem vědět jak to ostatní vidí. Stejně by mě zajímalo jak by ženský chtěly řešit to aby byl chlap na omak oholený ale na pohled se strništm..to dost dobře nejde..
Záleží na tom, co Vám typově sluší. Pokud máte pohlednou, tzv. ostře řezanou a mužnou tvář, tak je škoda skrývat ji pod vousy - maximálně tak strniště. Pokud Vás to vzhledově vylepší - tak zkuste nějaký typ vousů.
Bradka se mi tedy moc nelíbí - ale pokud by Vám slušela - proč ne. Já si vždy ale představím Lenina. Stejně tak, když vidím švihácký knírek, představím si podvodníka, nebo mafiána. Zkuste si něco "nalepit" a uvidíte, co Vám bude slušet nejlépe.. Tak ahoj.
Jedna moje příbuzná, hodně stará, ale pořád krásná paní, takové drobné žihado, s bezpočtem manželů a milenců, měla rčení: "Chlap nemusí být hezký, ale musí být chutný." A pak ještě říkala: "Nejrajcovnější pánská vůně je Tabac",. Měla orichinální zapečetěný flakon ještě schovaný a obřadně ho otevřela. Za ta desetiletí se však vůně rozložila, zničila. Žofinka se lítostivě rozplakala. Takže je jedno, jestli vousy nebo ne. Je potřeba čistota, troška dobré vůně a hezké jednání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.