Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je pro ženy přitažlivé vs vousy

Od: jelinekmartin* odpovědí: 26 změna:

Rád bych se zeptal zdejších, hlavně, žen co u muže upřednostnují.

1)hladce oholenou tvář

2)strniště

3)bradku

je mi 33

26 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Ani jedno, přesněji: každému sluší něco jiného.

Za mne: Muž (stejně jako žena) by měl vědět, kdy vypadá dobře, co mu sluší a podle toho se zařídit (ne)oholit.

doplněno 22.07.13 22:53:

Wamp, také jsem chtěla napsat že především intelekt, ale pak mi to přišlo zbytečné (protože dotaz zní jinak)...

hodnocení

2x

Přiznám se, že kdykoli v davu uvidím nějaký fousek, je jedno jestli knír, bradku, strniště nebo plnovous, tak mi mozek automaticky zavelí - zbystři!

Na druhý pohled už se dívám i na všechno ostatní. Takže z mého hlediska (zde celkem nepodstaného) je nejméně zajímavá a nejméně v první chvíli přitažlivá oholená tvář.

Strniště je napohled velmi sexy, ale při líbání docela nepříjemně píchá.

eulalie*
hodnocení

2x

K čemu hladce oholená tvář, když je muž alkoholik. K čemu strniště, když je muž tyran, k čemu bradka, když je muž lakomec...

To, co jste uvedl, jsou tak podružné věci ve vztahu.

hodnocení

1x
Tak za me v prve rade intelekt,a za dalsi jednoznacne oholena tvar:)

pb®
hodnocení

1x

Za mě strniště, ale když má dojít na erotiku, musí být hladce oholen, protože ono píchnutí vousem je velmi bolestivé.

mysina*
hodnocení

0x

Jednoznačně strniště :)

jelinekmartin*
22.07.13 21:26
hodnocení

aha :)

hodnocení

0x

Podle nedávného výzkumu zveřejněného v Daily Mail (viz: dailymail.co.uk/... ) je u mužů nejméně sexy bradka...

jelinekmartin*
hodnocení

Díky za Vaše názory. Zajímal mě zkrátka názor na toto, vím že ne zrovna důležitou věc.

joudic*
hodnocení

0x

tyjo ve 33 se ptat :) spatenka :)
kazda ma rada neco jineho, patnerka by nejradsi abych byl oholeny uplne, ale na ulici subjektivne vic po me holky cumi kdyz mam bradku + strniste...nicmene musim rict, ze o tohle jim vubec nejde, cumi na vsechno :) boty, gate, triko, vlasy, fousy, kdyz to nesplnuje, co ma jsi out :) a ted babo rad :) takze nevim, co je cilem dotazu, ale neni to jen o fousech ;) Co vy na muj koment vy, devcata? hm?

doplněno 23.07.13 00:52:

resp jak vysvetlite, ze vetsina se prvni podiva na boty, pak na gate (nohavice, ne rozkrok) a pak az teprv pres triko na oblicej ;) (bricho nemam a nosim bezne normalni obleceni (ktere mi vybrala pritelkyne))

jelinekmartin*
hodnocení

Můžu se ptát i v 50 ne. Já to mám vyřešený chtěl jsem vědět jak to ostatní vidí. Stejně by mě zajímalo jak by ženský chtěly řešit to aby byl chlap na omak oholený ale na pohled se strništm..to dost dobře nejde..

Já jsem to kdysi s manželem vyřešila přiměřeně krátkým plnovousem. Ostatně jako Marx a Engels nechtěl vypadat ani on.

joudic, svatá pravda. Ale já se nejdříve kouknu na ruce a až pak na boty :D

martin1965*
hodnocení

0x

Podle mých zkušeností ženy hlavně upřednostňují partnera, na kterého by mohly být hrdé a věřit mu (a v neposlední řadě aby to s nimi uměl- to platí i naopak). Ale jsem muž, tak to je jen takový nástřel.

petruska1312*
hodnocení

0x

Tak každému sedne něco jiného, záleží na typu člověka. Ale strniště je sexy :)

Petruška, strniště je sexy. Fakt je! Ale už jste měla někdy odřenou bradu od vousů? *hi*

prasak

pche ... kdyby jenom bradu :)

06.08.13 13:58

*smich*:D

culdabulda1*
hodnocení

0x

Záleží na tom, co Vám typově sluší. Pokud máte pohlednou, tzv. ostře řezanou a mužnou tvář, tak je škoda skrývat ji pod vousy - maximálně tak strniště. Pokud Vás to vzhledově vylepší - tak zkuste nějaký typ vousů.

Bradka se mi tedy moc nelíbí - ale pokud by Vám slušela - proč ne. Já si vždy ale představím Lenina. Stejně tak, když vidím švihácký knírek, představím si podvodníka, nebo mafiána. Zkuste si něco "nalepit" a uvidíte, co Vám bude slušet nejlépe.. Tak ahoj.

nikolafe
hodnocení

0x

Mně se líbí chlap s upravenými vousy, ani moc, ani málo, tak akorát, ale je fakt, že každému sedne něco jiného, to je těžké říct takhle na dálku, co si máte nechat narůst nebo tak. Sám byste to měl vědět a vaše přítelkyně, ač budoucí, vám sama třeba řekne, co by se jí na vás líbilo :)

hodnocení

0x

Jedna moje příbuzná, hodně stará, ale pořád krásná paní, takové drobné žihado, s bezpočtem manželů a milenců, měla rčení: "Chlap nemusí být hezký, ale musí být chutný." A pak ještě říkala: "Nejrajcovnější pánská vůně je Tabac",. Měla orichinální zapečetěný flakon ještě schovaný a obřadně ho otevřela. Za ta desetiletí se však vůně rozložila, zničila. Žofinka se lítostivě rozplakala. :) Takže je jedno, jestli vousy nebo ne. Je potřeba čistota, troška dobré vůně a hezké jednání.

vivinas
hodnocení

0x

Odpovídám na otázku:

jednoznačně upravená bradka, nebo strniště. Naopak ne plnovous. ale důležitější by byly jiné věci...(pokud by nešlo o sex na jednu noc:) ) nebo je to u chlapa pro ženu nebo pro mne spíše bonus k jiným prioritám...

hodnocení

0x

miluji muže s bradkou.. co víc dodat *hi* a co mě opravdu nemusím je čistě oholený(tzv dětská prdelka)

simick20*
hodnocení

0x

hladce oholenou tvar :) a maly strniste

martinaa*
hodnocení

0x

Osobně propojenou "bradku" typu Semir Gerhan, Tony Stark atd.:) Poté jemné strniště.

lucka321*
hodnocení

0x

Já osobně 1, ale ani 2 tolik nevadí (malý).. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]