Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
moje mamka mi říká, že holit se v podpaží je u holek nebezpečné. Prý to říkal dětský lékař. V čem je to nebezpečí? Co mám dělat?
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Mozna te chteli jen postrasit, jak muzes vedet, ze se s tatou nedomluvili..
Jestli se tvoje mamka s tatkou v podpazi neholi, meli by zacit, pze v techle vedrech si s takovymi lidmi v MHD uzivam svoje bleee
0x
Mamka nejspíš usoudila, že jsi na holení ještě mladá a nevěděla, jak ti to sdělit, tak to svedla na doktora.
doplněno 22.07.13 13:22: Předpokládám, že jsi opravdu hodně mladá, když se necháš jen tak odbýt!
Pro začátek navrhuji prostudovat články o holení třeba na #holení+v+podpaží.
peneee
0x
Ahoj, tohle slyším prvně, můžeš se říznout , ale to zrovna nebezpečné není...pokud teda nejsi diabetička...špatné hojení ran nebo nemáš vážné poruchy srážlivosti krve... A určitě se nebudeš holit kde není třeba...jemné chloupky , které pokrývají skoro cele tělo.Ty by holením samozřejmě posílili
.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]