Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení v podpaží

Od: leilaa odpovědí: 7 změna:

Ahojte,
moje mamka mi říká, že holit se v podpaží je u holek nebezpečné. Prý to říkal dětský lékař. V čem je to nebezpečí? Co mám dělat?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Opravdu mluvila o holeni v podpazi? Psalo se, ze je nebezpecne pouzivani antiperspirantu ve spojitosti s rakovinou prsu.. Ale prokazane to, co ja vim, neni. Jedine co delam je,ze nepouzivam antiperspirant na cerstve oholene podpazi (oholim pred spanim, ant.pouziju az rano)..
Mozna te chteli jen postrasit, jak muzes vedet, ze se s tatou nedomluvili..
Jestli se tvoje mamka s tatkou v podpazi neholi, meli by zacit, pze v techle vedrech si s takovymi lidmi v MHD uzivam svoje bleee :(

hodnocení

0x
Ano, je to velmi nebezpečné! V případě, že se hluboko pořežeš a vykrvácíš...
Mamka nejspíš usoudila, že jsi na holení ještě mladá a nevěděla, jak ti to sdělit, tak to svedla na doktora.
doplněno 22.07.13 13:22: Předpokládám, že jsi opravdu hodně mladá, když se necháš jen tak odbýt!
Pro začátek navrhuji prostudovat články o holení třeba na #holení+v+podpaží.
leilaa
hodnocení

Říkal to i můj táta a to se nedomluvili...

řekl bych že tak 90% žen se holí skoro všude.. to jsou pak ale hrozné hazardkyně... já bych to neriskoval :D

olaf71*

holí se i dost mužů. pokud se nebude holit dole motykou, nemělo by se nic stát

peneee
hodnocení

0x
Ahoj, tohle slyším prvně, můžeš se říznout , ale to zrovna nebezpečné není...pokud teda nejsi diabetička...špatné hojení ran nebo nemáš vážné poruchy srážlivosti krve... A určitě se nebudeš holit kde není třeba...jemné chloupky , které pokrývají skoro cele tělo.Ty by holením samozřejmě posílili :).

joudic*
hodnocení

0x

a co zastrihavac, v podpazi resim jedine 1-2mm "strniste", jinak to picha pri rustu a je to neprijemne a v lete bolestive, chce to kumst, ale takto ani nevim, ze jsem to odstranoval..narozdil od oholeni, delam to uz 10 let takto

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]