Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co použít místo hmoždíře?

Od: magda4 odpovědí: 8 změna:

Ahoj, netušíte, co by se dalo použít místo hmoždíře? Potřebuji rozdrdit lněná semínka.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Mlýnek na mák, ostatní je ztráta času, mám to vyzkoušené.

asiasi*

bimbam - máte pravdu, způsob ve výše uváděných radách je neúčinný, semínka v těch přístrojích prosviští bez újmy

ladinpraha*
hodnocení

2x

Mlýnek na mák.

hodnocení

0x

Ahoj. Mne napadl mlýnek na mák, nebo na kávu...Anebo zkusit válečkem na nudle rozdrtit...

hodnocení

0x

Váleček na nudle? Ale nejsem si jistá, protože semínka jsou opravdu tvrdá. Takto, v igelitovém sáčku, drtím ořechová jádra. Možná ještě v mlýnku na kafe nebo mixeru. ;) V domácích potřebách a ještě na mnohých místech je k dostání porcelánový hmoždíř za cca 100kč.

doplněno 22.07.13 11:36:

:D Datlovala jsem déle :D

paw*

To je treci miska, ne hmozdir. Porcelan byste rozbila.

JInak misto hmozdite lze pouzit kladivo, ihelitovy sacek a kovadlina ;)

hahanaj*
hodnocení

0x

elektrický drtič

figurek*
hodnocení

0x

nevím jak na lněná semínka, ale třeba na pepř nebo na kmín se dá použít kladívko. Koření nasypejte na prkénko, překryjte papírovým kapesníkem a kladívkem poklepejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]