Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to menstruace?

Od: aaaaaad odpovědí: 2 změna:

Ahoj :) Je mi 14 a půl a dneska jsem na kalhotkách měla jakoby trošku červený. - asi krev. Ale fakt celkem dsot málo. Nic mě v poslední době nebolelo. Břich vůbec. Prostě nic. Jenom jsem asi už přes tejden měla takovej bíložlutej výtok a celkem i silnej.. No a tak myslíte,že je to menstruace? Bylo to asi v 7 a te už je tam zase tak kapka :D

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

0x

Může být. První měsíčky nemusí být vyloženě čistá krev, ale jenom takové krvavé špinění. ;) Může to u toho tentokrát jen zůstat, ale je možné, že se ti to teprve "rozjíždí" a naplno to propukne třeba až zítra. A že tě nebolí břicho, buď ráda, třeba budeš jedna z těch šťastných, která o "tom" skoro ani neví. :)

aaaaaad
hodnocení

Ok,tak uvidím zítra :) No ,kdybych si té trochu krve nevšimla,tak o ničem nevím. Prostě mě vůbec nic nebolí. Děkuju :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]