Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Mouka pro domácí pekárnu

Od: simasonka* odpovědí: 2 změna:

Chtěla jsem se zeptat zda někdo používá domácí pekárnu a jakou mouku kupuje.Která je nejlepší.Díky S.

 

 

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

furtnic*
hodnocení

0x

Něco jako mouka pro domácí pekárnu neexistuje. Používají se normální mouky jako pro běžné pečení, pokud nemyslíš drahé namíchané směsi třeba na chleba apd. I chleba lze péct jen z pšeničné mouky, ale doporučuji přimíchat třeba 10% žitné a dalších 10% celozrnné. experimentuj s tím. Přidávej té které víc na úkor světlé pšeničné a zkus co rodině chutná a co už je moc. Žitnou i celozrnnou moukou pečivo těžkne a je hutné. Ale nějaký malý podíl nikdo ani nepozná a je to zdravější.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]