Nejste přihlášen/a.
Chtěla jsem se zeptat zda někdo používá domácí pekárnu a jakou mouku kupuje.Která je nejlepší.Díky S.
Něco jako mouka pro domácí pekárnu neexistuje. Používají se normální mouky jako pro běžné pečení, pokud nemyslíš drahé namíchané směsi třeba na chleba apd. I chleba lze péct jen z pšeničné mouky, ale doporučuji přimíchat třeba 10% žitné a dalších 10% celozrnné. experimentuj s tím. Přidávej té které víc na úkor světlé pšeničné a zkus co rodině chutná a co už je moc. Žitnou i celozrnnou moukou pečivo těžkne a je hutné. Ale nějaký malý podíl nikdo ani nepozná a je to zdravější.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.