Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co říct na gynekologii

Od: pajapa odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
mám otázku. Možná i budete říkat, že jsem asi blbá a trapná. Ale ano, trapně se cítím a ještě cítit budu.
Svědí mě to tam dole, pálí a nemůžu se pomalu ani dotknout. Mám výtok. A musím jít na gyndu, ale co říct doktorce? Jako "Svědí me to tam dole."? Je to trapné, ale moc prosím o radu. Prosím! Stydím se

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Ani nemusíte říkat že Vás to svědí tam "dole". Jdete ke gynekologovi, ten dobře ví, že tam nepřicházíte kvůli bolesti v krku. Jednoduše se Vás zeptá co máte za problém a Vy odpovíte, že máte výtok a nepříjemné svědění, až pálení. Gynekolog dobře ví, kde asi Vás to pálí a svědí. Vyskočíte na "kozu" a necháte se vyšetřit. Nemáte se proč stydět. Ale chápu, že se cítíte trochu blbě. Tak si uvědomte, že kdyby tyto zdravotní neexistovaly tak by si moc gynekolové nevydělali. A blbá ani trapná nejste. Ale předem Vám řeknu jedno, vzpomeńte si, s kým jste se milovala, Tam bude ten "zakopaný pes". Pokud to ovšem není něco jiného. Ale většinou to bývá takto. Jo, a s tím klukem pro příště velký pozor. On to totiž ani nemusí vědět. Jeho nic nesvědí, ale přenáší to.

hodnocení

2x

Dobrý den. Není proč se stydět. Prostě řeknete, že Vás svědí a pálí genitálie a máte výtok. Na vše ostatní se Vás vyptá lékařka.

askmenow*
hodnocení

2x

Řekni přesně to, co jsi popsala nám. Ona se tě doptá na to, co bude potřebovatr vědět. Trapné to není - tohle je přesně důvod. proč gynekologové jsou. Je to, jako by ti bylo trapné jít si koupit do trafiky časopis.

hodnocení

1x

Nevím, co je na tom trapného - gynekoložka je na podobné situace zvyklá... já bych asi řekla: cítím pálení a svědění a mám výtok - a je to. Hlavu vzhůru, to zvládneš...

doplněno 15.07.13 21:36:

no vida, sešli jsme se tu tři a podobnou radou - aspoň vidíš, že na tom opravdu nic není...

jardino555*
hodnocení

0x

proč trapný...neboj se, doktorka je na to zvyklá, jej to její práce a nebudeš první ani poslední...

petulaaa
hodnocení

0x

Ahoj, co je na tom? DOktorka je na to přece zvyklá. Taky jsem měla takový problémy, neboj a takhle jí to normálně řekni ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]