Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstanit sešoupání kalhot?

Od: marek1111 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, jedná se o skvrnu na kalhotech..ta vznikla, když jsem montérkově modé kalhody chtěl zbavil skvrny a zřejmě jsem ji idstanil i s barvou, takže kalhoty ted vypadají na místě jako sešoupané. dalo by se stím něco dělat, napadla mě barva na textil asi jedině..V tom případě se musí obarvit zřejmě celé, že? děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Ano,Marku,celé;)Ovšem,ani tak není jisté,zda tam ta skvrna nebude vidět.Kdo nic nedělá...

iz*
hodnocení

1x

V jakém místě a jak velké poškození je? Já bych menší poškození řešila např. našitím barevně odlišné kapsy.

hodnocení

1x

Dají se kouipit takové nášivky, podobné, jako bývají značky, třeba na džínách na zadku. Anebo odpárat z něčeho a našít na ten flek. *jasne*

uska*
hodnocení

0x

Tak to samé udělej na druhé nohavici a pohledově budou stejné. Kdo ví, že takto nemají vypadat?

paw*
hodnocení

0x
Monterky jsou od toho, aby se v nich pracovalo, ne chodilo na prehlidku.
marek1111
hodnocení

to nejsou montérky,ale taková barva jako montérky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]