Nejste přihlášen/a.
Peču denně. Jeden den chleba, druhý den rohlíky a třetí den buchty. Vše z kynutého těsta v normální troubě nebo v pekárně. Když dojde sladké, vytvořím cobydup třeba bábovku nebo koláč z mikrovlnky. (Za 3 minuty hotovo a 3 minuty snězeno) A teď můj problém - nemám ráda nic sladkého. Nemáte někdo vyzkoušenou nějakou nesladkou dobrůdku z mikrovlnky? Jen tak pro mne na zub. Dnes mě šíleně honí mlsná a doma nic takového není.
Děkuji za každou užitečnou radu. Uška
Popcorn mě nic neříká, mám prázno v puse. Sýry i hermelíny si běžně rozehřívám, ale mě jde o to, jak rychle udělat třeba slaný dort v mikrovlnce? Něco vyrobit a ne si jen ohřát.
Zde je recept Fofr buchta z mikrovlnky. Jde o normálně stažený recept , kakaa dát méně. Já to dělám od oka. Nejraději doma mají tuhle kombinaci. Z dvojnásobné dávky bez kakaa upéci korpus v silikonové formě na koláč ( dle mikrovlnky 3 minuty vlnit na max + 2 minuty nechat odstát a pak teprve otevřít MT). Po upečení posypu mrazenými borůvkami a zaliji uvařeným pudinkem. Šlehačka nahoru dle chuti po vychladnutí.
To jsem ještě neslyšela a rozhodně to zkusím . Ale v čem by se to mohlo udělat, když žádnou takovou skleněnou mísu nemám?
abych se vrátila k otázce, tady jsem našla pár i neslaných receptů: toprecepty.cz/...
Nemusí to být skleněná nádoba - hrnek. Jde to dělat v jakékoliv vyšší krabičce vhodné do mikrovlnky nebo v nějakém hlubokém talíři. Něco doma určitě najdete.
P.S. Já chci něco nesladkého, nejlépe s masem udělané v cukulentu v mikrovlnce z domácích surovin. Pokud nemám několikrát denně maso, mám absťák
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.