Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Recept - něco slaného z mikrovlnky

Od: uska* odpovědí: 8 změna:

Peču denně. Jeden den chleba, druhý den rohlíky a třetí den buchty. Vše z kynutého těsta v normální troubě nebo v pekárně. Když dojde sladké, vytvořím cobydup třeba bábovku nebo koláč z mikrovlnky. (Za 3 minuty hotovo a 3 minuty snězeno) *smich* A teď můj problém - nemám ráda nic sladkého. Nemáte někdo vyzkoušenou nějakou nesladkou dobrůdku z mikrovlnky? Jen tak pro mne na zub. Dnes mě šíleně honí mlsná a doma nic takového není.

Děkuji za každou užitečnou radu. Uška

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

uska, dejte recept na bábovku nebo koláč z mikrovlnky za tři minuty. Prosííím. *modla* Já sama umím v mikrovlnce za tři minuty super popcorn :D

mil®
hodnocení

0x

Popcorn z pytlíku k tomu určený.

lucka321*
hodnocení

0x

Jo jasný popcorn je dobré jídlo :D . Mám odzkoušený i hermelín nebo rozpulenou ozdobenou housku. :)

uska*
hodnocení

Popcorn mě nic neříká, mám prázno v puse. Sýry i hermelíny si běžně rozehřívám, ale mě jde o to, jak rychle udělat třeba slaný dort v mikrovlnce? Něco vyrobit a ne si jen ohřát.

Zde je recept Fofr buchta z mikrovlnky. Jde o normálně stažený recept , kakaa dát méně. Já to dělám od oka. Nejraději doma mají tuhle kombinaci. Z dvojnásobné dávky bez kakaa upéci korpus v silikonové formě na koláč ( dle mikrovlnky 3 minuty vlnit na max + 2 minuty nechat odstát a pak teprve otevřít MT). Po upečení posypu mrazenými borůvkami a zaliji uvařeným pudinkem. Šlehačka nahoru dle chuti po vychladnutí.

mojebetynka.cz/...

Děkuji za recept, tenhle v hrnku určitě vyzkouším. Vypadá moc dobře. Tohle je přesně recept na to, když honí mlsná. Vlastně všechny suroviny doma jsou. *pusa*Děkuji

lucka321*
hodnocení

0x

To jsem ještě neslyšela a rozhodně to zkusím :) . Ale v čem by se to mohlo udělat, když žádnou takovou skleněnou mísu nemám?

doplněno 14.07.13 12:18:

abych se vrátila k otázce, tady jsem našla pár i neslaných receptů: toprecepty.cz/...

uska*
hodnocení

Nemusí to být skleněná nádoba - hrnek. Jde to dělat v jakékoliv vyšší krabičce vhodné do mikrovlnky nebo v nějakém hlubokém talíři. Něco doma určitě najdete.

P.S. Já chci něco nesladkého, nejlépe s masem udělané v cukulentu v mikrovlnce z domácích surovin. Pokud nemám několikrát denně maso, mám absťák*smich*

Jak by to dopadlo, kdyby se do téhož receptu dal strouhaný sýr nebo třeba nahrubo nastouhaná niva místo cukru a kakaa. :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]