Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovoz z německa potřeby na modeláž nehtů

Od: paffka* odpovědí: 6 změna:

ahojky není někdo mezi vámi kdo dováží toto zboží z německa našla jsem na netu jejich stránky ale bohužel neumým německy tak si to nemůžu obědnat.děkuji za odpovědi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladynails
hodnocení

0x

Ahojky.A nechceš raději vyzkoušet některou z tuzemských značek?Vím, že tím neodpovídám na tvou otázku, ale i na našem trhu jsou velmi kvalitní materiály;) Zkus Expa nails,K-nails(=Tasha),Lion...chválených značek je dost,já osobně mohu expu i k-nails vřele doporučit:):)

paffka*
hodnocení

určitě si nakoupím k-nails ale dívala jsem se na těch německejch stránkách a 30g uv gelu vyjde na 89kč mají tam ted výprodeje

al bunda*

A doprava? Balné? A tak? Pořád se to ještě vyplatí?

simi*

Ano to je také pravda...A máš od někoho potvrzeno,že jsou kvalitní?Levné většinou znamená ne moc kvalitní,co se týká uv gelů...

paffka*
hodnocení

to já nevím proto jsem se ptala jestly to někdo dováží abych se poptala za zeptání nic nedáš ne

simi*

To samozřejmě ne;)Ale myslím,že je lepší objednat si kvalitní prověřenou značku tady u nás,než neověřenou z ciziny;)Ale to je na tobě.Opravdu bych doporučovala investovat do kvalitních gelů,já vím že se ti asi zdají drahé,ale opravdu se to vyplatí a pokud je budeš dělat pouze sobě a třeba pár známým tak ti dlooho vydží:)Já jsem studentka a také se mi nechtělo investovat do drahých gelů,proto jsem si koupila levnější,ale nebyly kvalitní,tak jsem araději koupila dražší a nyní jse spokojená,protože pracuji s kvalitním materiálem ,který dlouho vydrží;)Hezký večer

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]