Nejste přihlášen/a.
ahojky není někdo mezi vámi kdo dováží toto zboží z německa našla jsem na netu jejich stránky ale bohužel neumým německy tak si to nemůžu obědnat.děkuji za odpovědi
Ahojky.A nechceš raději vyzkoušet některou z tuzemských značek?Vím, že tím neodpovídám na tvou otázku, ale i na našem trhu jsou velmi kvalitní materiály Zkus Expa nails,K-nails(=Tasha),Lion...chválených značek je dost,já osobně mohu expu i k-nails vřele doporučit
Pá
určitě si nakoupím k-nails ale dívala jsem se na těch německejch stránkách a 30g uv gelu vyjde na 89kč mají tam ted výprodeje
Ano to je také pravda...A máš od někoho potvrzeno,že jsou kvalitní?Levné většinou znamená ne moc kvalitní,co se týká uv gelů...
to já nevím proto jsem se ptala jestly to někdo dováží abych se poptala za zeptání nic nedáš ne
To samozřejmě neAle myslím,že je lepší objednat si kvalitní prověřenou značku tady u nás,než neověřenou z ciziny
Ale to je na tobě.Opravdu bych doporučovala investovat do kvalitních gelů,já vím že se ti asi zdají drahé,ale opravdu se to vyplatí a pokud je budeš dělat pouze sobě a třeba pár známým tak ti dlooho vydží
Já jsem studentka a také se mi nechtělo investovat do drahých gelů,proto jsem si koupila levnější,ale nebyly kvalitní,tak jsem araději koupila dražší a nyní jse spokojená,protože pracuji s kvalitním materiálem ,který dlouho vydrží
Hezký večer
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.