Řídký máslový krém

Od: Datum: 11.07.13 09:37 odpovědí: 4 změna: 12.07.13 11:00

Prosím poradtě dělala jsem klasický vařený máslový krém ze dvou vajec a 14 dkg cukru to vyšlehat 20 min v páře a poté do vychladlého přidat ušlehané máslo krém mi zřídl a já nevím co s tím


Seznam odpovědí:
 
moment čekejte prosím, probíhá přenos dat...
Zobrazení struktury odpovědí v otázce
Skrytí struktury odpovědí v otázce
Zobrazení struktury odpovědí v otázce

 

Odpovědi na otázku:
Datum: 11.07.13 10:57
avatar

Zdrcl se. Neuděláte nic! *sok* Už jste to někdy s úspěchem dělala? Nemá se se to přidávat opačně? Žloutky postupně zašlehávat do másla, které bylo našleháno s cukrem? Bez páry, jen máslo změklé? Já to dělávám takto.

Ohodnoceno: 0x
 
Od: pett*
Datum: 12.07.13 11:00

děkuji za reakci krém se nezdrcl ale zřídnul dělám ho už roky a asi dvakrát se mi zdrcl ale nezřídnul nikdy, máslo jsem měla změklé. stačilo vychladit a přešlehat :)

Od: wampŽ
Datum: 11.07.13 11:12
Ohodnoceno: 2x
 
Od: ron*
Datum: 11.07.13 11:23

Zkuste dát krém zchladit do lednice a potom znovu pořádně vyšlehat.

Ohodnoceno: 2x
 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

 
Copyright Š 2004-2016 Poradna Poradte.cz. Všechna práva na poradně Poradte.cz vyhrazena.