Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Řídký máslový krém

Od: pett* odpovědí: 4 změna:

Prosím poradtě dělala jsem klasický vařený máslový krém ze dvou vajec a 14 dkg cukru to vyšlehat 20 min v páře a poté do vychladlého přidat ušlehané máslo krém mi zřídl a já nevím co s tím

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

2x

Myslím,že tady máte záchranu ;) toprecepty.cz/...

 

ron*
hodnocení

2x

Zkuste dát krém zchladit do lednice a potom znovu pořádně vyšlehat.

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Zdrcl se. Neuděláte nic! *sok* Už jste to někdy s úspěchem dělala? Nemá se se to přidávat opačně? Žloutky postupně zašlehávat do másla, které bylo našleháno s cukrem? Bez páry, jen máslo změklé? Já to dělávám takto.

pett*
hodnocení

děkuji za reakci krém se nezdrcl ale zřídnul dělám ho už roky a asi dvakrát se mi zdrcl ale nezřídnul nikdy, máslo jsem měla změklé. stačilo vychladit a přešlehat :)

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]