Nejste přihlášen/a.
Ahojky měla bych prozbu je tu sice už mnoho vykládáni i modeláži nehtů ale jak se pročítám tak se pročítám a nenacházím to co bych chtěla.Napište my prosím co potřebuji na modeláž jaké štětce,pilníky,atd.chci si dělat nehtíky doma.děkuji moc za odpovědi
je toho hodně , takže: odmaštovač lihový, buničinu, primer, pomerančové dřívko nebo kopýtko, řezáček kůžičky, šteteč č 4, nebo 6,ale pro začátečnice stačí 4, radši 2x, kdyby se ti s tím něco stalo, dělala jsem s ním i francii, pilník č 180na přírodní nehty, 150 na zbroušení nebo zkracování nehtu, 100 na odstranění starého gelu(odpilování) ,leštící blok-neboli houba- na doleštění nehtu, pinzetu na ozdůbky, gel podkladový, gel modelovací, gel vrchní- lesk! nebo místo toho gel jednofázový,ale pod něj se stejně doporučuje gel podkladový pro lepší přilnutí! můžeš mít vše jedné značky,ale to nedoporučuji, protože zjistíš že ti to nemusí vše držet.já měla 3značky, dala jsem do toho dost peněz a nakonec mi držel ten poslední gel, dobrá značka je Expa,ale nedrží všem, pak je dobrá K-nails, ta už drží většině,ale jsou i jiné,je jich plno,ale musíš prostě zkoušet a zkoušet. No a nejdůležitější je lampa. jestli chceš na francii gely,tak to je bílý nebo různé barevné...mrkni na www.modelaznehtu.cz...tam toho mají plno!nedoporučuji kupovat tu sadu, protože ty gely v tom jsou naprd, takže jestli se rozhodneš, kup si vše zvlášť a vybereš si co potřebuješ. Nejlepší je se tam zaregistrovat a pak sbíráš bodíky za nákup a ty pak můžeš vyměnit za nějaké dárky. taky počítej s tím, že když to vůbec neumíš,tak nad tím strávíš 4hod...sobě to jde ještě hůř, musíš na to mít trpělivost, jinak to je k ničemu , výsledek bude šílenej a zničíš si nehty!no snad jsem ti trochu poradila
Strašně moc děkuji.chtěla jsem si koupit tu sadu ale asi bude rozumnější jak říkáš ty si koupit všechno zvlášť.trpělivost já mám ale horší to bude s mojí malou mám 8 měsíční holčičku tak budu muset povolat babičky na hlídání.no doufám že s tím zničením to nebude zas tak hroznýneznáš ještě nějaké stránky nebo literaturu o modeláži chci si to pořádně prostudovat než začnu.přeji příjemný a krásný den
ještě jsem zapomněla na tipy, lepidlo na ně a na gilotinu nebo kleště, to jsou taky hlavní věci, zapomněla jsem ti to tam napsat. stránky nemám, udělala jsem si kurzík, taky jsem na mateřský a šlo to...ale od září jdu už do práce,tak jsem to prodala, protože navíc ještě stavíme baráček, takže budu mít hodně práce a starostí navíc a nebudu mít čas patlat se s nehtama,ale bavilo mě to moc.
jasně v poho.tak to jsou jen samé starosti co tě čekají vid..a nemáš ještě něco doma na prodej?
jééé já zapoměla se tě ještě zeptat jak probýhá kurz a kolik si za něho dala.děkuji a přeji dobrou noc
bohužel prodala jsem vše jako celou sadu. no starosti to budou,ale už se těšíme na baráček,takže snad to budou příjemné starosti no kurzík jsem si dělala jen zájmový, stál mě 5100Kč,trval asi dva měsíce,ale pak jsem litovala, že jsem si ho dělala, protože jsem to chtěla jen pro sebe a pro kámošky,takže to bych se naučila i bez něj.jinak jestli přemýšlíš že by ses tomu jednou chtěla věnovat na živnost,tak si nejprve zjisti, co vše to obnáší, protože to není jednoduché a nehtařek je už všude docela dost. navíc by sis musela udělat kurz manikůra a nehtová modeláž a ten stojí okolo 11tis.záleží jak kde. no a musí to být s tou manikůrou, protože bez ní by ti živnost nedali. teď už ale vím, že pro mě ten kurz byl zbytečný,pak jsem litovala. ale penízky se mi naštěstí vrátily. Nechávala jsem si za to zaplatit. za nové jsem chtěla 300 a doplňko 200 a pak když už mi to trvalo kratší dobu a už mi to šlo i lépe,tak jsem chtěla 350 a 250Kč, víc jsem nemohla, protože jsem to vlastně dělala na černo a v okolí dělají nehtařky na živnost doplnění 350Kč.takže si musíš rozmyslet co od toho očekáváš a opravdu ti radím, jestli to chceš jen pro sebe,tak kurzík je zbytečný. jestli si ale nehty nikdy neviděla dělat, tak to se taky jen tak nenaučiš.ze své zkušenosti vím, že je lepší na ně někam chodit, koukat jak to nehtařka dělá , pozorova ji při práci , hlavně nenápadně
taky si pozorně dívat jaký gely ti dává...já jsem to tak dělala půl roku a pak jsem se na to dala, stejně ty nehty nebyly jako od ní ale už jsem věděla co použít.možná že pak nakonec zjistíš,že je lepší si na ty nehty zajít, dát za to třeba o 200kč víc,ale máš je suprový , stejnoměrný a hlavně se s tím neděláš tři hodiny,ale vylezeš od ní za hodinu a půl
jak která nehtařka teda. u nás taky některá dělá tři hodiny a to se s tím živý,ale pak jsou rychlý , který to mají za hodinu.no snad jsem ti poradila alespoň trochu.mě to bavilo dělat, dělala jsem si i sobě,ale na to jsem neměla trpělivost, protože to jde hůř a trvá to delší dobu, počítej tak 3-4hod.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.