Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám plakát

Od: monikaaa odpovědí: 1 změna:

Ahojky,

mám zvláštní dotaz. Ani ho nepíšu za sebe, ale za svou kamarádku. V našem městě je trafika a v ní je vyvěšený plakát muže, nejspíš jako reklama na nějakou voňavku. Jí se líbí a já jí chci udělat radost tím, že ho někde na netu najdu a vytisknu. Nic na něm ale není napsáno a já nevím, kde ho mám hledat. Kamarád mi z map Gogle vyjel tento obrázek: img560.imageshack.us/.... Já bych ho však potřebovala v lepší kvalitě a tak se vás ptám, jestli není někde k sehnání na netu, třeba jako JPG či co. Děkuju!

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Zeptej se v trafice, kdo v té vitríně ty plakáty vyvěšuje nebo se podívej na vitrínu, jestli na ní není nějaká samolepka s kontaktem na reklamní agenturu popř. na firmu, které vitrína patří. Když to bude někdo "normální", tak Ti ten plakát klidně dá, většinou jich mají v zásobě dost, aby je mohli vyměňovat. A budeš ho mít v originále.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]