Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! V úterý si jdu do studia nechat píchnout piercing tragus, jenže nevím na jakou stranu , na jaké ucho ho dát... Chtěla bych na pravé,ale nevím jestli budu považována jako jinak orientovaná , no nevím jak to chodí, hihi. Tak se tedy ptám na jaké? Děkuji za odpověd a případně mi napište Vaše vlastní zkušenosti s tímhle piercingem tragus
Dobrý den, já "okován" nejsem, ale pokud bych o to měl zájem, tak bych se na vše zeptal u toho "kováře" přímo ve studiu - ten by to měl vědět, kam a jak umístit. Zdravím!
doplněno 29.06.13 22:25:No, však se dočkáte. Ale, třeba ještě někdo poradí konkrétní ouško pro to "kování".
Dobrý den , hihi, jsem nedočkavá tak jsem se chtěla zeptat ještě před zákrokem , ale zeptám se tam ...
Tohle vidím jako urážku, kterou jste myslel na mne! Očividně proti tomu máte svou averzi, ale TO UŽ JE VÁŠ BOJ! Piercing může být i vzhledově hezký, pokud se to nepřehání... S tímhle komentářem jste mi absolutně nepomohl! Jenom vytočil, jelikož jde vidět , že tomu nerozumíte!
Tady se taky toho asi moc nedockas, jak vidim reakce, ktere nemaji na tvou otazku zadnou relevantni odpoved.
nausnici si dej do jakehokoliv uchu chcec. Je to tva volba. Ta 4% mensina ovsem ma nausnici v uchu pravem. Ale moc bych to neresil, To bys musela chodit do nejakeho takoveho baru, aby se te na to nekdo zeptal. Dnes je svobodna volba a je to jen na cloveku co se mu libi a kde se mu to libi.
Toho, že by tě někdo za něco považoval se nemusíš obávat, pokud nechodíš do nějakých specializovaných gay nebo BDSM podniků.
Bývalo to tak, že homosexuálové mívali piercing vpravo a heterosexuálové vlevo (ať už šlo o ucho, nebo o bradavku). Ale řekla bych, že dneska už to každý ignoruje, a nikdo se podle toho nebude řídit.
no dneska už to jedno je a vůbec aby se podlo toho rozeznávala sexualní orientace... ale mezi námi -vždy se najde nějaký ,,debilní šťoura" který dokáže totálně zkazit náladu tím,že bude vysvětlovat že naušnice v pravo znamená to že je dotyčná na holky a v tu chvíli si člověk řekne ,,a měla jsem to vůbec zapotřebí"?..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.