Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zastavení menstruace

Od: ando* odpovědí: 6 změna:

Ahoj asi už to tu bylo mockrát, přesto se zeptám. Je nějaký způsob jak zkrátit krvácení? 3 maximálně 4tý den? Potřebuji odjet na dovolenou a tohle mi to docela dost narušuje. Potřebuju to udělat jen teť jednou. Máte někdo nějakou radu, nebo zkoušeli jste něco? Prosím poraďte, jsem z toho zoufalá. Někde jsem našla že pomáhá askorutin, někde píšou svařák a koupel, každopádně nechci nic od lékaře. Podělte se o svoje zkušenosti prosím. Určitě nejsem jediná kdo tohle řeší, nebo řešil.

doplněno 29.06.13 12:43:

Je to moje první dovolená s mým manželem a já si ji nechci takhle pokazit, chtěla bych si ji opravdu naplno užít.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

0x

A na jak dlouho jedete? 2-3 dny to snad vydržíte a pak si můžete dosytosti užívat, nebo ne?

doplněno 29.06.13 13:33:

Aha, tak to potom jo. Prý na urychlení může pomoct sprchovat podbřišek teplou vodou, ale nezkoušel jsem to :D

ando*
hodnocení

právě že jen na 5 dní.

pb®
hodnocení

0x

Pokud jde o sex, ten lze praktikovat menstruace nemestruace a kupodivu i velice čistě. Použít také můžete speciální tampony k tomu určené sexshop.cz/...

ando*
hodnocení

za ten odkaz moc děkuji, hned se po tom poohlídnu, jestli to neseženu v lékárně nebo někde. Moc děkuju

doplněno 29.06.13 15:35:

Tak jsem proběhla všechny otevřený lékárny a koukali na mě jak na tele. Ještě v pondělí zkusím zdravotnické potřeby. Uvidíme. Aspoň už vím co hledám.

pb®

Tak se nestyďte a zajděte rovnou do sexshopu, máte-li nějaký po ruce. Většinou jsou prodavačky ženy a koukat blbě rozhodně nebudou.

aish

Mají to v sexshopech. Lékárny a zdravotnické potřeby - pochybuji. V takových věcech bývají pozadu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]