Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám problém. Tchyně celý život chovala husy, dralo se peří a schovávalo. Dnes máme tudíž plno peřin a polštářů ve starých sypcích. Zbytečně to zabírá místo. Děti to na prošívané deky nechtějí, dnes už se to tolik nedělá.
Nevím ani, co z toho je nové a co používané peří a tchyně už mi to nepoví /silná demence/. Proto jsem hledala na netu, zda by o to neměl někdo zájem. Našla jsem si Výkup peří Pardubice. A co se mi otevřelo?
1/ Nabídka čištění peří ve ZLÍNĚ!
2/ Nabídka k pronájmu LEŠENÁŘSKÝCH TRUBEK!
3/ Konečně možnost prodeje peří - ale je nutné se předem u firmy zaregistrovat a prodej proběhne za 1 až 1,5 roku!
Připadám si vážně jak u blbých na půdě. Nevíte, prosím, někdo, kde bych udala na Pardubicku peří? Rychle a bez problémů? Aby to nebylo ani ve Zlíně, ani za 1,5 roku a abych k tomu nepotřebovala lešenářské trubky? Děkuji všem. Jaga.
Google mi našel Čistírna peří Svoboda, tel.: 466 411 857 mobil: 603 455 724 e-mail: svobodapce@seznam.cz, ale stejně si myslím, že nejlíp a nejrychleji to udáš na sběrném dvoře.
Nedávno jsem dávala přefoukat peří a ušít nové deky a polštáře pro děti a jejich rodiny. Na vlastní oči jsem v prodejně, která zakázky přebírá, viděla plný notes zakázek a při přebírání hotového plný sklad nových dek. Takže zájem mezi veřejností stále je.
Dala bych inzerát do městských zpravodajů. Že levně prodám nové nebo nově přefoukané peří. Mnohé zpravodaje tisknou drobnou řádkovou inzerci zdarma. Z vlastní zkušenosti redaktorky vím, že se touto cestou prodá nebo získá poměrně dost věcí, lidé tuto inzerci čtou.
Děkuji za vaše rady, zkusím toho pana Svobodu i Hradec, ale čím dál víc se přikláním k názoru Jethra - ten sběrný dvůr bude asi nejmenší problém. Dřív se nevěsta hodnotila podle toho, na kolik postelí má peřiny, dneska je peřina spíš už jen pro zlost. Manžel i já spíme už 40let pod dekami z uměliny, zvykli jsme si a neměnili bychom za těžkou peřinu. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.