Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
za dva měsíce mi bude 17. Vážím 79kg... Docela mě trápí břicho a stehna, které na to menjsou nejlíp. Neříkám, že jsem nějak extra silně tlustej, ale menší břicho mám...
Bohužel doma cvičit nemůžu a na posilovnu nemám :/ ... I se špatnýma podmínkama bych s tím rád začal něco dělat - co byste mi doporučili?
O prázdninách teď bude volno, jinak sportuji 3x do týdně (florbal). Myslíte, že by teď o prázkách pomohlo napříkald azčít běhat? Opravdu nevím co dělat :D (Rád ybch, vidím to za pár let, shodil břocho a trochu vypadal ) ) ...
Děkuji za rady
Doma se dá cvičit vždycky, sed lehy se daj dělat i v pokoji u postele či topení. Co si udělat posilku třeba na půdě nebo ve sklepě? Já si jí zrovna sestavuju doma v technickým patře v místnosti, kam odkládáme např. nábytek apod., ještě musim přeložit lešení a udělat držák žebříku na zeď, pak se mi to tam krásně vejde. Další posilku jsme si udělali s klukama v práci aby jsme do tý "služební"nemuseli daleko a dlouho dojíždět. Pokud to se cvičením myslíš vážně, začni plavat (nejen ze se ti zpevní záda a páteř, ale je to cvik na ruce, břišní svaly a nohy), můžeš i běhat a když 1-2x týdně zajdeš do posilovny, zajezdíš si třeba na kole a dáš si ty skalpovačky tam, ze začátku klasika, potom se závažím, pak takové to zvedání nohou ať už na žebřinách nebo na posilovací lavici, tak tím nic nezkazíš. Něco málo zhubneš a svaly si mimo jiné i vyrýsuješ. Samozřejmě to chce se podívat i trošku na jídelníček, aby jsi na jednu stranu necvičil a na druhou do sebe neládoval hranolky s pečenou klobásou.
doplněno 27.06.13 22:29:Navíc nevím kolik měříš, já mám 196cm/95kg, samozřejmě u cvičení taky záleží i na tom, jak při tom dýcháš a neopoenout pitný režim. Myslím si, že pokud bude pěkně a teplo, tak to plavání je ideální věc na léto, spojíš tak příjemné s užitečným. Ideální je mít parťáka a plavat alespoň ve dvou. Pár bazénů, pak chvilku blbnout a pak zas pár bazénů ...
doplněno 27.06.13 22:30: Děkuji moc za dopověď
Bohužel, bydlím v paneláku a domácí posilku si nemám možnost udělat (žádný volný pokoj :D )
Jelikžo si v podstatě vše platím ze svých, je docela těžké najít něco levného a přitom aby to bylo trochu k užitku .. Posilku snad zmáknu, teĎ v létě se koupáky taky dají (Na podzim jsou docela bazény předražené :/ - Brno) ..
Měřím 176 cm ... Jídelníček je taky docela oříšek... Klobásy a podobné jídla vynechávám.. Obdy mívám ve škole.. Jak sjem spal, je to trochu složitější, takže nemohu nějak zásadně měni jídelníček ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.