Nejste přihlášen/a.
Ahoj, moje mamča si poručila, že chce na vánoce tady pás, ale mě se to teda zdá nějaký divný, tak nevím, jestli za to chci dát tolik peněz, jestli jí raději nekoupím něco užitečnějšího.. Nemáte to prosím někdo? abych měla konkrétní zkušenost, že to není "na houby"?
Mě se to nelíbí... Źádný přístroj prostě neumí udělat ze špeků svaly.
Pokud mamka touží po masáži, kupte jí třeba permenentku na masáže, určitě jí to zdravotně prospěje více, než tato hovadina!
doplněno 18.11.12 21:20: Mowla - přesně!
Tak jsme jí to teda koupili, aby neřekla, když si to poručila, ale protože se mi to teda popravdě taky moc nepozdávalo, tak sem jí koupila přecijen i ty masáže a k tomu i zaplatila lekce s trenérem ve fitku když chce zhubnout, ať se snaží
) zítra jí to předáme, tak sme zvědaví, jak s tím u ní pochodíme
když ho chce tak jí ho kupte , Koupíte něco jiného a bude se divit proč , když vám řekla co chce . Když si někdo o něco řekne jako dárek , tak neřeším jestli je to blbost nebo né .
No asi bych vybrala něco jiného, budou to akorát zbytečně vyhozené peníze. To už bych jí radši z toho obchodu objednala třeba galvanickou žehličku na vrásky nebo ten přístroj na krční masáž nebo mě by se třba líbila parafínová lázeň.Ale ten pás asi neee
Pravda je, že na tu galvanickou žehličku sem se dívala taky, ale nakonec jsme to nekoupili, možná až zas nebudem vědět co koupit, tak něco takového pořídíme
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.