Nejste přihlášen/a.
Ahojte všichni. Njesem tlustá jakože bych měla špeky nebo tak něco, jsem spíš hodně široká (mám široká ramena, pánev) a mám tlusté nohy. Snažím se trochu shodit posilovacími cviky, ale nezabírá to. Běhat jsem taky zkoušela a diety jsou podle mě tragédie.
Ahoj Mulťáčku
Obávám se,že dle toho,co popisuješ,se s tím nic dělat nedá.Jsi zkrátka tak stavěná od přírody,zřejmě genetické dispozice.![]()
Mohu se trochu drze zeptat na míry? Já jsem také do všech stran širší, tlustá nejsem, ale mám širší, ramena, pas, až i lítka, tím, že jsem i dost vysoká si někdy připadám mezi ostatníma jak golem... ale když se přeměřím, mám "jen" o 13 cm víc, než mívají modelky 60-90-60, asi to zní dost, ale průměrná žena má prý pas až 85cm..
Prostě jsem si už zvykla, že mám postavu trochu mohutnější, nic s tím nezmůžu, tak jsem to přestala řešit.. cvičím jen na udržení váhy : )..
Chtělo by to fotku, takhle se nedá moc radit. Některé ženy bývají k sobě zbytečně kritické a přitom často mají ideální postavu. Širší ramena, boky a silnější nohy vůbec nevadí a nemá cenu to řešit, pokud jsou v pořádku celkové proporce. To znamená nevypadat jako válec s ohromnou pneumatikou v pase a "pivním mozolem" jako v 5. měsíci. Snažit se hubnout za každou cenu může být kontraproduktivní, to člověk často zhubne tam, kde to vůbec nechce.
Nic si z toho nedělejte, já mám zase hubené nohy, hubeny pas,ale tusté paže...prostě triko mi nesluší a neměla jsem to tak, prostě mi tam nabývá tuk, nechápu. Kalhoty M,halenka, neboli vrch XL. taky nevím co s tím...
Ačkoliv na nohy zabírá chůze a hlídat tep aby jste nenabírala svalovou hmotu, ale spalovala kalorie. Ale co s pažema...a s prasama...a upravuji jídelníček co to jde.
doplněno 06.11.14 19:21:Oprava, s prsama, ne sprasama))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.