Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kabelka dakine serena

Od: ellwes odpovědí: 2 změna:

Chtěla bych si koupit kabelku dakine serena kabelky.heureka.cz/...

,ale chci ji nosit do školy.Od září jdu na gympl a nejsem si jistá jestli to tam vše narvu.Nemáte někdo zkušenosti jak je velká a kolik věcí se tam vejde a vůbec jestli je vhodná do školy?Opravdu moc se mi líbí byla to láska na první pohled :).

a nebo jestli si mám radši koupit tuhle kabelku jestli s ní máte nějakou zkušenost?

tasky-aktovky.heureka.cz/...

a nebo neznáte nějakej levnej ,ale trošku elegantní batoh?:DD

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sabka
hodnocení

0x

jestli jdeš na gympl, tak bych o takové malé tašce ( ta druhá ) rozhodně neuažovala.. ani ta první mi nepřijde moc vhodná, bude tě z toho bolet rameno. Těch učebnic a všeho možnýho je na gymplu hrozně moc, tím pádem je podle mě lepší batoh, nebo nějaká větší kabela přes jedno rameno. :)

majjinka
hodnocení

0x

Tyto kabelky znám, ale rozhodně do nich nenacpeš to, co myslíš. Jsou spíše na peněženku, šminky a deštník. Do školy bych Ti radila nějaký hezký batoh, je jich v krámech nepřeberné množství a navíc nebolí z nich jedno rameno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]