Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou nemoc lze předstírat?

Od: lm® odpovědí: 10 změna:

Kamarádka se ptá,s čím jít "marodit",aby to doktor uznal a nechal ji doma alespoň pár týdnů.Já jí poradit neumím,tak se ptám tady.Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

2x

Bolesti hlavy, bolesti zad.

to by šlo, ale bude kolem toho mnoho běhání po doktorech - v podstatě si mnohovolna neužije :-D

al bunda*

Myslím, že tady nejde o volno, ale o ojebání zaměstnavatele.

v každém případě je to nečestné a postihnutelné... nevztahuje se na to i §53? *nevi*

al bunda*

Pokud to někdo dokáže dokázat, tak ano. Jinak je to obvyklý způsob k výšeuvedenému účelu. proto se dělají ty šachy s nemocenskou.

Původně jsem chtěl tu otázku smazat, ale někdo byl s odpovědí rychlejší, než já s mazáním a Ty bys taky s vymazáním dotazu nejspíš nesouhlasil.

jabraka*

Já si myslím Ale,že vcelku ta otázka je podnětná a zajímavá.Pokud bude chtít někdo simulovat,pochybuji o tom,že to dobrý lékař nepozná.A pak může dát podnět k postihu,což si ten dotyčný musí uvědomit.

JABRAKA

Je to podvod tak jako tak. Pokud budeš znát všechny příznaky a projevy dané "nemoci", myslím, že ji můžeš nasimulovat poměrně věrohodně. I taková autosugesce dokáže mnohé.

al bunda*

Jde o to, že bolesti hlavy a bolesti zad se opravdu těžko dají vyvrátit a tudíž bývají k tomuto účelu často zneužívány - prostě znám pár lidí, kteří to tak dělali, když dostali výpověď.

Jo o bolesti hlavy bych se tu mohl celekem rozepsat, ale nechme prostor i ostatním.

hodnocení

1x

Co třeba zlomit obě nohy? *bzum*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]