Nejste přihlášen/a.
Kamarádka se ptá,s čím jít "marodit",aby to doktor uznal a nechal ji doma alespoň pár týdnů.Já jí poradit neumím,tak se ptám tady.Díky.
Pokud to někdo dokáže dokázat, tak ano. Jinak je to obvyklý způsob k výšeuvedenému účelu. proto se dělají ty šachy s nemocenskou.
Původně jsem chtěl tu otázku smazat, ale někdo byl s odpovědí rychlejší, než já s mazáním a Ty bys taky s vymazáním dotazu nejspíš nesouhlasil.
Já si myslím Ale,že vcelku ta otázka je podnětná a zajímavá.Pokud bude chtít někdo simulovat,pochybuji o tom,že to dobrý lékař nepozná.A pak může dát podnět k postihu,což si ten dotyčný musí uvědomit.
JABRAKA
Je to podvod tak jako tak. Pokud budeš znát všechny příznaky a projevy dané "nemoci", myslím, že ji můžeš nasimulovat poměrně věrohodně. I taková autosugesce dokáže mnohé.
Jde o to, že bolesti hlavy a bolesti zad se opravdu těžko dají vyvrátit a tudíž bývají k tomuto účelu často zneužívány - prostě znám pár lidí, kteří to tak dělali, když dostali výpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.