Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci jednu hoku

Od: lover odpovědí: 6 změna:
Čus..,chci poradit s takovou veci...asi jsem se zamiloval do jedne holky...je mi 15 let a uvazuju nad tim jestli ji brat nebo ne ...protoze moje laska je bodybuilding a nechci aby me v tom omezovala ...predem diky za odpoved

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

3x

třeba má taky ráda nějakej building a budete si rozumět. jen pak záleží na tom, jestli bude co stavět *smich*

hodnocení

2x

Zdravím. Tak to si nejdříve sám ujasni, co vlastně chceš. Asi ses zamiloval? Nevíš to určitě? Tak to se na to vykašli a počkej ještě nějaký čas, až si ujasníš priority. Nemáš kam spěchat a nechceš-li být omezován, zůstaň u svého koníčka. Do hlavy ji nevidíme, neznáme ji, nedá se tudíž odhadnout, jak by se k Tobě chovala...

doplněno 22.06.13 17:34:

Když to nezkusíš, pak se nikdy nedozvíš, jestli si oboje dokážeš zkloubit..:)

lover
hodnocení

Ona me v tom podporuje ale obavam se ze nebudu mit na ni nebo na to cas

hodnocení

2x

Třeba se dá najít nějaký kompromis mezi holkou a bodybuildingem.

lover
hodnocení

No ale jaky kompromis porad pls

mike32*
hodnocení

0x

Miluju jednu holku ... ale moje láska je taky hamburger a ona je nemá ráda ... co ted proboha s tím?! Mám si jí brát nebo ne?

*zed* *zed* *zed*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]