Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přírodně zesvětlit blond vlasy?

Od: emm* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den. Předem se omluvám, jestli už tady podobná otázka je, hledala jsem, ale uspokojivou odpověď jsem nenašla. Mám od přírody blond vlasy, jako dítě jsem měla takové ty mléčně bílé, ale postupem času tmavnou, takže teď mám jakousi tmavou blond. Odbarnení peroxidem jsem zkoušela jednou jako melír a nelíbilo se mi, bylo to takové moc násilné, připadala jsem si pruhatá jak zebra...Možná to byl jen špatně udělaný melír, protože kamarádka si ho také nechává dělat, ale u jiné kadeřnice a vždy to vypadá vcelku přirozeně, jako od sluníčka prosvětlené, nikdy nemá pruhy, jak jsem měla já. ať tak či tak, zkrátka jsem se rozhodla, že se pokusím vlasy zesvětlit přírodním způsobem, slyšela jsem, že když takhle krásně svítí sluníčko, stačí vymačkat šťávu z citronu, natřít na vlasy, nechat uschnout na slunci...Ale není to taky moc drastické, přece jen citron, je to kyselina, aby to nakonec nebyl ještě horší dryják pro ty vlasy než peroxid...Nebo heřmánek? Zkoušel jste někdo? Nějak se mi nechce věřit, že by vlasy opravdu zesvětlil. Také jsem někde zaslechla med, pivo..Ale nevím, co je na tom všem pravdy, jak to funguje, ani neznám nikoho kdo by to zkoušel a prokázal nějaký výsledek...Zase si nechci vlasy zbytečně poškodit. Děkuji za všechny tipy :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

bonie*
hodnocení

0x

babičky si dělaly výluh z heřmánku moje měla z něj zlatavé vlasy, citron jsem jednou zkoušela a bez opláchnutí funguje spíš jako tužidlo. lepší je přidat k té štávě olivový olej a za pár hodin spláchnout, co se kyselosti týká, tak bez obav, správně by se vlasy měly oplachovat roztokem vody a jablečného octa.

místo melíru zkuste spíš ombré ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]