Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na rozšířené pory?

Od: ivau odpovědí: 3 změna:
DObrý den je mi 14 let a už mám strašně moc rozšířené pory neznáte nějaké přípravky ( krémy neebo tak něco) na jejich stažení ( poru);

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dfeg
hodnocení

0x

Já mám dobrou zkušenost s přípravkem ZHENG4®SKIN AKNÉ AWAY - je to vodička, taková malá lahvička, ale pomohla mi jak na akné tak na póry. Měla jsem hodně černých teček, které díky této vodičky zesvětlaly a stáhly se. Ale musíš vyzkoušet, každému pomůže něco jiného

ron*
hodnocení

0x

Ahoj, určitě to nebude tak hrozné, jak říkáš.;) Rozšířených pórů se úplně nezbavíš nikdy, má je většina lidí. Na líčení jsi ještě mladá, používej tedy čistící pleťovou vodu bez obsahu alkoholu. Jistě ti v každé lékárně či drogerii poradí.

rita*
hodnocení

0x

Já můžu doporučit sérum Bioderma Pore Refiner - póry opravdu krásně stáhne a při pravidelném používání by to mělo mít dlouhodobý účinek :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]