Nejste přihlášen/a.
Zdravíčko a přeji pěkný upečený den Koupila jsem si sluníčkové žabky, levá noha naprostá pohoda, ale pravou mám silnější a bota mě tlačí v jednom místě, kde je na kosti nějaký výrůstek. Ten je i na druhé noze, ale tam nevadí
Za 10 minut chůze jsem hotová, protože jsou pásky napevno, nejdou nijak povolit, leda bych je přetrhla. Hodně mě to mrzí, tyhle boty jsem dlouho sháněla... nemáte nějaký tip, co s tím? Místo, kde to tlačí, je pod tím stříbrným obdélníčkem.
Děkuji za každý tip. Nerada bych se s nimi loučila
Marti, kup si náplasti proti puchýřům. Odstřihni kousek a zkus to nalepit na tu botu, nebo lépe na nohu. Je to takový gelík.
Ještě prodávají v DM pásky do bot (taky gelové) a myslím, že tam mají i do sandálů (páskových).. zkusím ještě pohledat, vydrž...
doplněno 19.06.13 12:13:Myslím toto: lekarna.cz/...
Marti, máte hezké sandálky. Zkuste si na nárt, kde to tlačí nalepit náplast s polštářkem, jinak si myslím, že jen podležení třeba vatou, bude vypadávat. - pt
Napadají mě dvě možnosti. Jestli je to kůže, tak než v nich někam půjdeš, zkus navlhčit. Třeba vložit mokrou houbu a nechat nasát. Nebo je po chvílích rozchodit doma, vložit pod ten obdélníček vycpávku, třeba kapesník, aby se v tom místě vytáhly. A ještě jedna možnost - kvalitní oboustrannou lepící páskou tam vlepit proužek něčeho měkkého, třeba filcu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.