Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím podložit obuv tlačící na nártu?

Od: martinaa* odpovědí: 6 změna:

Zdravíčko a přeji pěkný upečený den*slunce* Koupila jsem si sluníčkové žabky, levá noha naprostá pohoda, ale pravou mám silnější a bota mě tlačí v jednom místě, kde je na kosti nějaký výrůstek. Ten je i na druhé noze, ale tam nevadí:( Za 10 minut chůze jsem hotová, protože jsou pásky napevno, nejdou nijak povolit, leda bych je přetrhla. Hodně mě to mrzí, tyhle boty jsem dlouho sháněla... nemáte nějaký tip, co s tím? Místo, kde to tlačí, je pod tím stříbrným obdélníčkem.

Děkuji za každý tip. Nerada bych se s nimi loučila*plac*

Čím podložit obuv tlačící na nártu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cocinkamichalka*
hodnocení

3x

Marti, kup si náplasti proti puchýřům. Odstřihni kousek a zkus to nalepit na tu botu, nebo lépe na nohu. Je to takový gelík.

Ještě prodávají v DM pásky do bot (taky gelové) a myslím, že tam mají i do sandálů (páskových).. zkusím ještě pohledat, vydrž...

doplněno 19.06.13 12:13:

Myslím toto: lekarna.cz/...

martinaa*
hodnocení

Děkuji, takových náplastí mám po nedávném seznamování se s novými botami dostatek:D. Vyzkouším gel a obyčejné, uvidíme, co bude lepší:).

pt®
hodnocení

2x

Marti, máte hezké sandálky. Zkuste si na nárt, kde to tlačí nalepit náplast s polštářkem, jinak si myslím, že jen podležení třeba vatou, bude vypadávat. - pt

martinaa*
hodnocení

Děkuji:) Dlouho jsem sháněla, zlaté sandálky je horor shánět*zed* Tak se s nimi hned nechci loučit. Nechápu, proč mám takový problém s pravou, když levá je naprosto v pohodě.

Vidíě, náplast mě vůbec nenapadla, ta by mohla pomoci:).

ladinpraha*
hodnocení

2x

Napadají mě dvě možnosti. Jestli je to kůže, tak než v nich někam půjdeš, zkus navlhčit. Třeba vložit mokrou houbu a nechat nasát. Nebo je po chvílích rozchodit doma, vložit pod ten obdélníček vycpávku, třeba kapesník, aby se v tom místě vytáhly. A ještě jedna možnost - kvalitní oboustrannou lepící páskou tam vlepit proužek něčeho měkkého, třeba filcu.

martinaa*
hodnocení

Děkuji, ale je to plast:) Rozchodit, potahat, nahřát jsem zkusila, bohužel bez výsledku.

Něco tam zkusím nalepit, třeba polštářek z náplasti, možná to bude mít větší efekt, než to lepit na nohu*nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]