Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co s fenyklem?

Od: emm* odpovědí: 6 změna:

Koupila jsem dnes v obchodě fenykl, ne koření, ale tu bouli, jako zeleninu, aniž bych věděla, co s ním vlastně mám dělat...Prostě se mi líbil :) Požíváte ho do salátů jen syrový? Nebo z něho i něco vaříte? Ani nevím, jak to chutná...Budu ráda za jakékoli tipy :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

nejvíc mi chutná zapečený s rajčaty a cibulí

zde je něco pro inspiraci

recepty.vareni.cz/...

emm*
hodnocení

Ale dá se jíst i syrový, že?

hahanaj*

ano ,právě do salátů je dobrý syrový

bonie*
hodnocení

0x

dá se i nastrouhat a smíchat s bílým jogurteem, pak dochutit dle chuti, lze na sladko i na slano. Mně ale nechutnalo nic z toho :(

hodnocení

0x

Nakupuješ opravdu zajímavě. Já nakupuji podle cen, podle toho, co rádi jíme a podle toho, co hodlám vařit.

Kdybych měla nakupovat podle toho, co se mi líbí, pekla bych k obědu osmáka degu. Ten se mi totiž včera v Globusu taky moc líbil!:D Jaga.

hodnocení

0x

Náhodou,taky jsem už několikrát uvažovala,že si ho koupím,v Lídlu bývá i ve slevě,ale nevěděla jsem,jak bych ho připravila.Využiju tedy taky rady hahanaj a uvidím,zkusit se má všechno,že?:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]