Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout tuk na bocích?

Od: cocynka* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

za poslední dva roky jsem přibrala 10 kg díky nulovému pohybu a špatnému stravování. Nejvíce mě trápí tuk na bocích, jelikož se mi do nich "zařezává" oblečení a nevypadá to nijak extra hezky. Mohli byste mi, prosím, poradit, jak účinně shodit tuk právě na těch bocích?

Děkuju.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vlasatec*
hodnocení

0x

Začnětete pravidelně správně jíst, nejdůležitější je snídaně, začněte se hýbat a hlavně nedržte žádné hladovky. Omezit sladké, pít čistou neperlivou vodu nebo neslazený čaj. Tuk ubyde všude.

kotiz*
hodnocení

0x

Dobrý den, jako aktivita na shazování tuku je podlě mě nejučinnější kardio běh, tzn. běžet stálym témpem minimalně 40 minut. Pak také není na škodu zajít si zacvičit do fitcentra a samozřéjmě úprava jídelničku. Vyhnout se hodně tučným jídlům, sladkostem, zařadit velké množství zeleniny, nějake ovoce a jíst pravidelně, nějlíp tak 6 krát denně, v intervalech zhruba 3 hodiny, a take dodržovat pitný režim, nejlépe pít čistou vodu.

cocynka*
hodnocení

Jím 5-6x denně po 3 hodinách, dopoledne ovoce, odpoledne zeleninu, piju ca.2 litry čisté vody z vodovodu denně - hubnu na kila, ale ne na centimetry, bohužel ani přes ty boky ne...

vlasatec*

Nějaké bílkoviny jíte? Chce to vyváženou stravu, ne se jen ovoce a zeleninu ale i kvalitní maso. Chce to trpělivost nebo přidat více pohybu, moje tělo nejlépe reaguje na běh, 6km třikrát do týdne a vidím to hned.

cocynka*
hodnocení

Tak fajn, děkuju všem zarady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]