Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak s bazální teplotou?

Od: loltrol odpovědí: 2 změna:

Čaute,mám menší problém,jsem týden po početí a po celý týden me pobolívá břicho, celkově jsem unavená,bolí mě celé tělo a mám takový divný pocit v žaludku.Myslela jsem si,že to může být těhotenství,jenže mě teď vyděsila další věc,od včerejška lehce špiním a když jsem si měřila bazální teplotu, tak jsem v průběhu posledních 3 dní měla trvalou teplotu 37,2°.Myslíte,že by se mohlo jednat o těhotenství?Kdy má největší cenu jít k doktorce na těhotenský test,či si ho udělat?Předem díky za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

muze i nemusi , tezko rict takhle od PC , zajdi na gyndu a tam ti podle krve zjisti zda ano ci ne ... tehotensky test muze byt pozitivni klidne az za 2tydny

loltrol

Na krvi jsem byla po 7 dnech od početí a nic, ale docela mě zaráží ta bazální teplota a ty příznaky.Je možné, že ta krev byla odebrána brzy a že se to může ještě změnit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]